Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Conferință Andrei Roșu: Ultra-viață, ultra-productivitate

10 Mai, 6:30 pm - 9:00 pm

Detalii

Data:
10 Mai
Interval orar:
6:30 pm - 9:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/198405334265117

Organizator

Cluj Hub

Locație

Cluj Hub
Ferdinand 22-26 (Magazin Central et. 3)
Cluj-Napoca, Cluj
+ Google Map
Conferință Andrei Roșu: Ultra-viață, ultra-productivitate

“Fiecare zi este o miniatură a vieții.”

Gândește-te la 3-4 zile alese aleator, din ultimele 6 luni din viața ta. Te-ai trezit la aceeași oră, ai avut aceeași rutină matinală. Ai avut același mic dejun. Ai plecat la aceeași oră spre birou. Pe același drum. Ai inceput ziua de lucru cu aceleași task-uri. Ai avut aproximativ aceeași masă de prânz. Ai plecat de la birou la aceeași oră. Pe același drum. Ai avut aceeași rutină de seară. Ai mâncat, din nou, aceeași cină. Te-ai uitat la aceleași emisiuni TV. Te-ai culcat la aceeași oră.
În final, repeți aceeași zi de câteva mii de ori și o vei numi viață.

Agenda unei zile este formată din obiceiuri, care ne pot ajuta – sau sabota – în drumul către obiectivele noastre.

Transformă-ți radical și imediat viața și construiește-ți o versiune mai bună, capabilă să îndeplinească orice obiectiv sau vis, indiferent cât de măreț sau imposibil ar părea.

Vino pe 10 mai la ClujHub și descoperă (apoi aplică imediat) felul în care îți poți reorganiza agenda zilnică și, mai departe, viața.

Andrei Rosu e trecut de 40 de ani, are doi copii și o experiență de peste 15 ani în mediul corporatist.

Este sportiv de anduranță, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional, organizator de evenimente caritabile, susținător de proiecte sociale, donator benevol de sânge și… multe alte.

În competițiile sportive la care a participat până în prezent a adunat câteva recorduri naționale și mondiale, printre care:
• primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente (record înregistrat în Cartea Recordurilor).
• este singurul om din lume care a cântat la tobe la Polul Nord, imediat dupa ce a terminat de alergat primul lui maraton, la minus 40 de grade!
• câștigător al cupei mondiale de ultra-triatlon, proba de triplu Ironman și vice-campion al probei de cvintuplu Ironman și finisher al unui Deca Ironman – concurs care presupune parcurgerea a 38 de kilometri de înot, 1800 de kilometri de pedalat si 420 de kilometri de alergare.
• autor al primului eBook caritabil din România.
• creator al celui mai de succes blog dedicat sportivilor amatori și fondator al primei platforme de fundraising & running din România, TRANSMARATON.
• primul român care a traversat înot Canalul Mânecii, în cadrul celui mai dificil ultra-trialton din lume, care include 140 de kilometri de alergare, 50 de kilometri de înotat și 300 de kilometri de pedalat.

Împreună cu echipa sa, Andrei a stabilit un nou record mondial, pentru cea mai rapidă traversare a Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle. Și aceasta a fost doar o parte din antrenamentul pentru traversarea Oceanului Atlantic, în cadrul celei mai dure competiții de vâslit din lume.

Toate aceste rezultate au fost înregistrate extrem de repede, el începând să se antreneze abia în 2010, din dorința de a deveni un model pentru copiii săi, iar primele lecții de înot le-a luat abia la 35 de ani.

Nota: Suma plătită pentru biletele cumpărate nu se returnează. Dacă apar situații neprevăzute și nu mai puteți participa la eveniment, biletul se poate transfera pe numele unei alte persoane prin trimiterea unui e-mail pe adresa [email protected] până în data de 3 mai 2018. După acestă dată, nu se mai pot opera modificări pentru biletele cumpărate.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz