Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

Conferința de leadership feminin “The Woman” | 18-19 martie 2020

18 March, 12:00 pm - 19 March, 6:00 pm

The Woman a depășit etapa de cea mai importantă conferință anuală dedicată leadershipului feminin, prilej de reunire a femeilor implicate în business. E o mișcare, e un mod de a gândi, manifestată pe tot parcursul anului prin evenimente, idei scrise în online și offline, acțiuni punctuale.

E o comunitate de suport pe plan profesional și personal, în care fiecare are ceva de dat. Fie că e un sfat de business pe care l-a învățat după o viață întreagă, un imbold – că se poate chiar dacă pornești cu idei multe și-un laptop într-o cafenea.

Anul acesta, sub tematica “Wear the White Hat” , am gândit o zi in plus de eveniment structurat sub forma de conferință și masterclass-uri susținute de femei care s-au remarcat în industriile din care fac parte.

Până în prezent, am fost gazda sportivilor de talie mondială precum Cătălina Ponor sau Ana-Maria Brânză, artiști precum Irina Rimes, actori precum Maia Morgenstern și antreprenori precum Măriuca Talpeș sau Ruxandra Hurezeanu.

Evenimentul îmbină partea de motivație și networking, cu educație și entertainment. Structura evenimentului cuprinde pe de o parte, o serie de masterclass-uri pe tematici precum leadership, comunicare și educație financiară, iar pe de altă parte, în ziua de 19 martie, conferința.

La fel ca în anii anteriori, lista invitaților îmbină knowhow-ul adus de femei antreprenor cu experiență în dezvoltarea business-urilor și a oamenilor, cu nume cunoscute în industrie, de la artiști sau sportive de talie internațională, care să împărtășească ce a însemnat pentru ele să poarte pălăria albă, în cele mai importante momente din viața profesională și personală.

Rămâneți aproape, anunțăm curând primii speakeri!

Înscrierile au început pe

Detalii

Start:
18 March, 12:00 pm
End:
19 March, 6:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2793899973974814/

Locație

Wonderland Cluj Resort
Feleacu
Cluj-Napoca,Cluj407270Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.