Conferința națională „La popasul turistului român”

Conferința națională „La popasul turistului român”

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc te invită la cea de-a doua ediție a Conferinței naționale “La Popasul Turistului Român”. Evenimentul va avea loc pe data de 3 aprilie, începând cu ora 17:00, într-o locație inedită, cu multă istorie legată de tradiția și cultura românească, Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Suntem de părere că mereu avem câteva lucruri noi de învățat, chiar și atunci când „știm tot”, iar speakerii prezenți vor avea grijă de acest lucru.

Zsolt Torok este un alpinist cu multă experiență în domeniu care a cucerit Alpii, Himalaya, alături de alte lanțuri muntoase faimoase și vom discuta despre răspândirea ideii de „a face sport” în rândul tinerilor.
Alexandra Anisie este blonda care „a făcut” toată Europa alături de motorul ei, ne va povesti despre moduri inedite de a explora meleaguri noi.
Bogdan Budai ne va dezvălui câteva metode pe care le-a pus în aplicare cu succes, de a călători fără a cheltui o sumă considerabilă de bani.

Chiar dacă intrarea este liberă, există un număr limitat de locuri. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a-ți asigura locul la conferință!

Poți să te înscrii aici

Ne vedem pe 3 APRILIE

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This