Conferința studențească The European Union and Global Order

Conferința studențească The European Union and Global Order

Departamentul de Studii Europene și Guvernanță împreună cu Departamentul de Relații Internaționale și Studii Germane din cadrul Facultății de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai organizează la Cluj-Napoca, în data de 5 aprilie 2019, prima ediție a Conferinței studențești „The European Union and Global Order”.

Format
Conferința va pune bazele unei rețele internaționale de specialiști care se vor reuni anual la Cluj-Napoca pentru a discuta și propune soluții pentru cele mai presante probleme de pe agenda europeană și globală. Scopul acestei manifestări științifice este de a susține și încuraja dezbaterea academică, precum și de a crea rețele de cercetare între studenții, masteranzii, doctoranzii și specialiștii interesați de subiectele abordate. Conferința încurajează schimbul de idei și teme interdisciplinare între participanți, prin contribuții noi, studii de caz, perspective teoretice.
În ceea ce privește formatul evenimentului, acesta va cuprinde trei secțiuni, dedicate studenților și masteranzilor; doctoranzilor; studenților străini.
Participanții pot să susțină prezentarea în limba română sau în limba engleză.
În funcție de numărul participanților, diversitatea temelor și propunerile acestora, se vor putea organiza workshop-uri tematice.

Grup țintă
Conferința se adresează studenților, masteranzilor, doctoranzilor, cercetătorilor, specialiștilor în domenii precum studii europene, relații internaționale, administrație europeană, management, economie, științe politice, sociologie, istorie, studii culturale, jurnalism, antropologie politică și nu numai.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This