Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Conferințele EBS Radio, ediția 1 – Invitat: Dragoș Pătraru

14 September, 2019, 5:00 pm - 6:30 pm

Prima serie de conferințe EBS Radio debutează în data de 14 septembrie, ora 17:00, în sala amfiteatrului din clădirea NTT DATA, cu un invitat cunoscut publicului larg: realizatorul TV., Dragoș Pătraru. Prezentator, jurnalistul EBS Radio, Angel Rusu.

Familiarizat cu discursul public, cu plurivalența tematică, jovial, ironic, sarcastic uneori sau, dimpotrivă, extrem de serios, Dragoș Pătraru vă așteaptă cale de un ceas și jumătate la un dialog colocvial, interactiv și liber, unde subiectele discuțiilor sunt propuse de către audiență. Partea bună e că poți să-l întrebi pe invitatul nostru orice. Și – aproape – oricum. Fie că este vorba despre temele stringente ale actualității, fie că este vorba despre subiecte de interes general sau despre subiecte particulare, Dragoș Pătraru este pregătit să-ți răspundă după chipul și asemănarea lui.

Prin urmare, pentru că lucrul ăsta se va întâmpla în prima lună de toamnă, pune-ți întrebările la conservat. Eventual, vorba poetului: acoperă-le în cămară cu ceva, cu umbra unui copac, sau mai bine cu neliniștea ta.

Noi chiar te așteptăm cu drag(oș)…

Intrarea este liberă, dar înscrierea este obligatorie. Îți poți rezerva un loc cu un simplu click pe link-ul de aici.

Details

Date:
14 September, 2019
Time:
5:00 pm - 6:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/510563736184466/

Locație

The NTT Data Tower
Constanta 19-21
Cluj-Napoca, Cluj 400158 Romania
+ Google Map

Organizator

EBS Radio
Website:
facebook.com/ebsradio.ro/
Share This