Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Cosmo & The City @ Syndicate Bar

7 February, 2019, 7:00 pm - 8 February, 2019, 1:00 am

Anul trecut am pornit la drum cu seria de evenimente Cosmo & The City și am fost foarte plăcut surprinși să vedem că pe parcursul a câteva ediții, am reușit să devenim o adevarată comunitate. Asta ne motivează să continuăm și în acest an, așa că în februarie dăm din nou startul!

Pentru doamnele care ajung pentru prima dată pe pagina evenimentului, vă lăsăm detaliile mai jos:
Ne-am dat seama că în orașul ăsta al nostru, doamnele ies cam rar între ele. Ba un deadline, ba o perioadă mai grea, ba o răceală cu ăla micu, ba soacra în vizită, ba cine știe ce altă scuză. Știm. E complicat să jonglezi cu atâtea lucruri.

Așa că ne-am gândit: ce-ar fi să inventăm o scuză și să ne luăm și noi o pauză? O seară, atât, una singură pe lună. O seară în care să lăsăm un pic grijile acasă. Scuza cea mai bună pe care am găsit-o are un nume: „Cosmopolitan”. Știți serialul? Sex and the city? Mai țineți minte ieșirile doamnelor cu cocktailul acela superb în mână? Exact.

Ne-am propus așa: o dată pe lună, să vă convingem să sunați pe ale voastre Carrie, Samantha, Charlotte sau Miranda, să reuniți gașca și să ne vedem toate la un Cosmopolitan. O petrecere cu stiletto și ținute inspirate din serial (rochia aia nouă din dulap abia așteptă o ocazie să fie scoasă, așa-i?), muzică bună și companie plăcută. Nici mai mult, nici mai puțin.

Bine. V-am convins. Acum să vedem coordonatele:
– 7 februarie, ora 19:00;
– Strada Sindicatelor 9-13;
– Doar pe bază de rezervare prealabilă aici
– Dress code: inspirație din serialul „Sex and the city”;

Avem DJ (cu un playlist atent selectat), organizăm un loc perfect pentru poze și avem o promoție la Cosmpolitan. Ne vedem la un Cosmo?

Details

Start:
7 February, 2019, 7:00 pm
End:
8 February, 2019, 1:00 am
Website:
https://www.facebook.com/events/368959763898802/

Locație

Syndicate Bar
9-13 Sindicatelor Street
Cluj-Napoca, Cluj 400029 Romania
+ Google Map

Organizator

Syndicate Bar
Phone:
0751 193 597
Website:
https://fb.com/BarSyndicate/
Share This