Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Cosmo & The City @ Syndicate Bar

6 March, 2019, 8:00 am - 5:00 pm

Ne-am dat seama că în orașul ăsta al nostru, doamnele ies cam rar între ele. Ba un deadline, ba o perioadă mai grea, ba o răceală cu ăla micu, ba soacra în vizită, ba cine știe ce altă scuză. Știm. E complicat să jonglezi cu atâtea lucruri.

Așa că ne-am gândit: ce-ar fi să inventăm o scuză și să ne luăm și noi o pauză? O seară, atât, una singură pe lună. O seară în care să lăsăm un pic grijile acasă. Scuza cea mai bună pe care am găsit-o are un nume: „Cosmopolitan”. Știți serialul? Sex and the city? Mai țineți minte ieșirile doamnelor cu cocktailul acela superb în mână? Exact.

Ne-am propus așa: o dată pe lună, să vă convingem să sunați pe ale voastre Carrie, Samantha, Charlotte sau Miranda, să reuniți gașca și să ne vedem toate la un Cosmopolitan. O petrecere cu stiletto și ținute inspirate din serial (rochia aia nouă din dulap abia așteptă o ocazie să fie scoasă, așa-i?), muzică bună și companie plăcută. Nici mai mult, nici mai puțin.

Bine. V-am convins. Acum să vedem coordonatele:
– 21 martie, ora 19:00;
– Strada Sindicatelor 9-13;
– Doar pe bază de rezervare prealabilă aici.
– Dress code: inspirație din serialul „Sex and the city”;

Avem DJ (cu un playlist atent selectat), o promoție la Cosmpolitan, dar cel mai important, o avem invitată pe Andra Dan, instructor Salsa Caliente, care ne va învăța câțiva pași de dans.
Ne vedem la un Cosmo?

Details

Date:
6 March, 2019
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/2447049678860652/

Locație

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, 400xyz1 Romania + Google Map

Organizator

Cluj Life
Share This