Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Cosmo & the City

25 June, 2019, 7:00 pm - 26 June, 2019, 1:00 am

Doamnelor, pornim înscrierile pentru următoarea petrecere Cosmo & The City! După care intrăm și noi într-o binemeritată vacanță, dar promitem că revenim în toamnă.

Ne-am dat seama că în orașul ăsta al nostru, doamnele ies cam rar între ele. Ba un deadline, ba o perioadă mai grea, ba o răceală cu ăla micu, ba soacra în vizită, ba cine știe ce altă scuză. Știm. E complicat să jonglezi cu atâtea lucruri.

Așa că ne-am gândit: ce-ar fi să inventăm o scuză și să ne luăm și noi o pauză? O seară, atât, una singură pe lună. O seară în care să lăsăm un pic grijile acasă. Scuza cea mai bună pe care am găsit-o are un nume: „Cosmopolitan”. Știți serialul? Sex and the city? Mai țineți minte ieșirile doamnelor cu cocktailul acela superb în mână? Exact.

Ne-am propus așa: o dată pe lună, să vă convingem să sunați pe ale voastre Carrie, Samantha, Charlotte sau Miranda, să reuniți gașca și să ne vedem toate la un Cosmopolitan. O petrecere cu stiletto și ținute inspirate din serial (rochia aia nouă din dulap abia așteptă o ocazie să fie scoasă, așa-i?), muzică bună și companie plăcută. Nici mai mult, nici mai puțin.

Bine. V-am convins. Acum să vedem coordonatele:
– 30 mai, ora 19:00;
– Strada Sindicatelor 9-13;
– Doar pe bază de rezervare prealabilă aici: https://forms.gle/phpUAiaXrUZnvcpn6
– Dress code: inspirație din serialul „Sex and the city”;

Avem DJ, avem o promoție la Cosmpolitan și alte câteva mici surprize. Dar cel mai important, o avem pe Andra Dan, instructor la SalsaCaliente Dance Studio, care ne va învăța câțiva pași de dans latino!
Ne vedem la un Cosmo?

Details

Start:
25 June, 2019, 7:00 pm
End:
26 June, 2019, 1:00 am
Website:
https://www.facebook.com/events/2783740348319408/

Locație

Syndicate Bar
9-13 Sindicatelor Street
Cluj-Napoca, Cluj 400029 Romania
+ Google Map

Organizator

Syndicate Bar
Phone:
0751 193 597
Website:
https://fb.com/BarSyndicate/
Share This