Creative Cocktails & Unique Drinks Experience

Creative Cocktails & Unique Drinks Experience

Dragilor BREASLA se întâlneşte iar în jurul pasiunii pentru bar la un Masterclass de excepţie.

Majoritatea pornim la drum în cariera de barman din nevoia de bani şi ajungem să fim ghidaţi de pasiune. Pe parcurs, noi ca barmani este neapărat să devenim mai presus de preparatori de băuturi, creatori de experiențe în bar!

Mihai Ostafi este un frumos exemplu, evident alaturi de parcursul lui în 8 ani de bartending. Startul a fost în Arad, s-a specializat inclusiv la EBS Londra a carui colaborator a devenit, Royal Carribean Cruise este un reper al carierei sale pentru 2 ani, Skygarden London marchează alt reper al carierei sale, în ultimii 3 ani a evoluat în Oriole Bar de la titlul de barman la postul de head barman.
În 2 Aprilie la Charlie Upstairs Începand cu ora 12:00, Mihai Ostafi head bartender Oriole ne Împartăşește viziunea lui despre “Creative Cocktails & Unique Drinks Experience”. De la ora 21:00 urmează să ne întâlnim în jurul barului la Visuin pentru experienţa unui guest shift made in Oriole, top 20 Bars in the World, by Mihai Ostafi.

Locurile sunt limitate, pentru confirmarea prezenţei voastre precum şi alte detalii dacă este nevoie, aveţi la dispoziţie [email protected] şi 0744369825, într-un interval de maxim 24h o să primiţi raspuns la nevoile formulate.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This