Crosul Spiridușilor la Târgul de Crăciun | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Crosul Spiridușilor la Târgul de Crăciun

15 December, 2018, 6:00 pm - 8:00 pm

Spiriduși mici sau mai mari, iuți de picior sau mai domoli, Moș Crăciun și Rudolf vă convoacă la Crosul Spiridușilor, ca să mai adunăm câteva fapte bune înainte de Crăciun!

În 15 decembrie, de la ora 18:00, vom avea de parcurs împreună 6 kilometri prin centrul Clujului, pe traseul: Piața Unirii Est – Strada Iuliu Maniu – Strada Baba Novac – Strada Eroilor – Strada Universității – Strada Brătianu – Strada Baba Novac – Strada Kogălniceanu – Strada Universității – Strada Napoca – întoarcere – Strada Napoca – Piața Unirii. Traseul are 3 kilometri și se va parcurge de două ori.

Ținutele recomandate sunt cele de Moș Crăciun sau spiriduș, însă sunt bineveniți și renii, elanii, cutiile de cadouri, globurile sau brazii care doresc să alerge la cros.

Kit-ul de alergător presupune o donație de 50 de lei, iar fondurile obținute după finalizarea evenimentului din taxele de participare și sponsorizări vor fi donate către Asociația Acasă, pentru achiziționarea de materiale de construcții pentru locuințele unor membri vulnerabili ai comunității noastre.

Detalii despre eveniment, regulamentul de concurs și modul în care vă puteți înscrie găsiți aici.

Detalii

Dată:
15 December, 2018
Program:
6:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/2223131051293096/

Locație

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca
Piata Unirii
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.