Cum aleg ce mânânc azi?

Cum aleg ce mânânc azi?

Cu toții știm că trebuie să mâncăm sănătos, dar cum facem asta mai exact?
Ce alegi când ajungi într-un food court cu zeci de opțiuni la îndemână?

Teoria am auzit-o de multe ori, așa că hai să vorbim despre partea practică a unei diete echilibrate și despre cum o păstrăm atunci când comandăm acasă, când mergem la mall sau când ieșim într-un restaurant!

Te invităm joi, 18 aprilie, de la ora 18:00 la The Office, sa iei parte la un eveniment organizat cu scopul de a-ți oferi un ghid practic pe care să îl aplici în alegerile zilnice legate de conduita alimentară.

Dna Dr. Oana Coldea-Uzarciuc ne va prezenta dintr-o perspectivă medicală importanța alegerilor sănătoase și impactul lor asupra stării noastre de bine. Chef Horia Șimon ne va vorbi despre alimente în sine: calitatea acestora, ce ne spun etichetele, surse sigure și multe altele. De asemenea, acesta ne va arăta cât de ușor este să prepari o gustare sănătoasă și gustoasă printr-o demonstrație culinară.

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate, așa că te rugăm să îți rezervi locul prin completarea formularului de înscriere sau prin SMS la nr. de telefon 0748847922.

Acest eveniment este organizat de Medici Pentru Tine, proiect din cadrul Organizației Studenților Mediciniști (OSM) Cluj.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This