Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Cum isi gasesc copiii drumul?

21 Aprilie, 10:00 am - 2:30 pm

Detalii

Data:
21 Aprilie
Interval orar:
10:00 am - 2:30 pm
Events Categories:
,
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/1828279960526144

Locație

Cinema Dacia
Str. Bucegi, nr. 11B
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Site:
facebook.com/CinemaDaciaCluj/
Cum isi gasesc copiii drumul?

Cum își găsesc copiii drumul în viață?

Cum se construiesc motivațiile adevărate, nevoia de a afla și bucuria de a face lucruri importante în viață ?

Cum observ, aflu și onorez particularitățile copilului meu? Cum evaluez cine e copilul meu și încotro se îndreaptă el? Ce pot face eu, ca părinte, și ce pot face profesorii pentru devenirea lui?

Cum suplinesc acasă ce nu reușește școala? Ca profesor, cum sprijin o generație de copii, uneori, insuficient susținută de familie?

Vă învit la o întâlnire bazată pe întrebările voastre, pe intervențiile voastre directe și spontane, pornind de la convingerile sau conflictele sufletești pe care le avem ca profesori sau părinți în fața noilor generații de copii! Experientele si prezenta voastra in fata celorlalti, alaturi de mine- vor transforma intalnirea noastra in energie adevarata si inspiratie imediata!

Vin cu toata experiența mea de peste 20 de ani în scoala, ca mama, ca dascal, ca director si formator- cu intuiția și cunoașterea deopotrivă a sute de studii și cercetări despre psihologia copilului și managemetul învățării autentice. Si mai ales cu sansa de a fi vazut cateva generatii de copii crescand sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeasi, in continua transformare. Ce il face pe unul sa reuseasca? Ce il face pe altul sa renunte? Cand se intoarce cheia autodeterminarii? Care experienta sau care dascal, ce actiune, ce cuvant poate hotari destinul copilului meu?

Vă aștept la Cluj, cu sprijinul partenerului nostru local – Playful Learning Centru Educational – Alexandra Gorea – să ne cunoaștem – profesori și părinți – ca parteneri și martori în creșterea copiilor noștri!

Pentru a vă rezerva un loc în sală vă rugăm să completați formularul
https://goo.gl/forms/sPukWmyhAc8xKibJ2

ATENTIE!
Înscrierea este completă după efectuarea plății.

Dovada plății cu numele orașului pentru care ati confirmat înscrierea o puteti trimite la
[email protected]

Pentru că ne-am gândit la un eveniment care să pornească de la întrebările dvs., vă rugăm să trimiteți prin formularul de înscriere, 2 întrebări care vă frământă sau vă pun în dificultate în relația dvs. directă cu copilul sau școala (formulări scurte, de maxim 2-3 rânduri fiecare, pentru că sigur vom avea ocazia să elaborăm și în funcție de interesul sălii sau de categoriile de probleme pe care le ridică și ceilalți părinți).

Atentie! Locurile sunt limitate! 🙂

Pentru detalii și nelămuriri puteți să trimiteți mail la [email protected] sau sa sunati direct la organizatorul local – Playful Learning Centru Educational Alexandra Gorea
Tel 0721 542 276

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz