Cupa Moș Nicolae

Cupa Moș Nicolae

De ceva vreme, ne-am creat o tradiție ca la fiecare sfârșit de an să celebrăm împreună sportul pe care îl iubim, printr-un eveniment sărbătoare a înotului. Anul acesta ne-a oferit posibilitatea de a reveni cu adevărat la bazin și a ne bucura din plin de toate activitățile care ne aduceau atâtea satisfacții. Suntem recunoscători pentru toate și vă invităm să ne fiți alături și anul acesta la evenimentul nostru de înot în bazin. Am încercat să păstrăm spiritul lui și principalul scop de a ne bucura cu toții, împreună, de înot, dar în același timp să ne reinventăm și să aducem noi oportunități. Așadar, abia așteptăm să ne vedem la bazin și vă invităm să vă înscrieți la activitatea (activitățile) potrivite fiecăruia!

Evenimentul cuprinde două activități, ambele adresate înotătorilor de toate vârstele, după cum urmează:

– probe de 50 m cu cronometraj electronic adresate înotătorilor de nivel mediu și avansat care ne vor ajuta să ne evaluăm performanța la final de an și să plănuim antrenamentele pentru anul ce vine. Sperăm ca fiecare să acceptăm o competiție cu noi înșine și să ne propunem ca de la an la an să devenim mai buni, iar timpii măsurați la eveniment să ne servească în acest scop. Adăugăm această componentă evenimentului nostru, aducând un omagiu înotătoarei clujence dr. Flóra-Orosz Katalin și inspirându-ne din pasiunea și dedicarea ei. Detalii despre activitate aici.
– înot în echipă adresat tuturor înotătorilor care se simt în siguranță în apă și doresc să facă echipă cu familia și prietenii. Este o componentă a evenimentului pe care dorim să o păstrăm tocmai datorită diversității înotătorilor și echipelor care au fost mereu campioane la zâmbete și entuziasm în bazin. Detalii despre activitate la aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This