fbpx

Cursa de Rățuște Rotaract Cluj-Napoca 2019

Cursa de Rățuște Rotaract Cluj-Napoca 2019

Ziua de 1 iunie constituie un prilej pentru a ne aminti un aspect esențial în viața oricărui adult: faptul că niciodată nu suntem prea maturi ca să ne oprim din joacă!

Ce spui dacă ne jucăm, totuși, responsabil?

Cluburile Rotaract și Interact din Cluj-Napoca anunță Cursa de Rățuște Rotaract 2019, evenimentul caritabil plin de amuzament al anului!

Tot ce trebuie să faci este să adopți una, sau mai multe rățuște de cauciuc în valoare de 10 lei fiecare și să vii în data de 1 iunie, ora 13:00, vis-vis de Chios pentru a da împreună startul competiției! Linia de finish va fi la intersecția dintre Strada Cardinal Iuliu Hossu și Strada Vasile Alecsandri.

În urma achiziționării unei rățuște, fiecare participant va primi un cod unic pentru a o putea urmări.

Ne-am propus ca banii strânși prin proiectul Cursa de Rățuște să meargă la Spitalul de Pediatrie III. Conducerea Clinicii Pediatrie III are de foarte mult timp o dorință: să poată implementa un nou sistem de servire al mesei ce presupune achiziționarea de tăvi individuale termoizolatoare. Acestea asigură un standard înalt de calitate în servirea mesei, îndeplinesc toate condițiile sanitare și păstrează mâncarea la temperatura optimă în cazul în care masa este amânată.

❗❗❗În urma competiției, toate rățuștele vor fi colectate din Someș printr-un sistem de prindere performant, nealterând astfel sub nicio formă râul și Mama Natură.

Ia-ți prietenii și hai la joacă!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This