Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Danaga @ Atelier Cafe

May 24 @ 9:00 pm

Într-o zi de 𝟮𝟰 𝗺𝗮𝗶 nava cu aburi „Savannah” traversează pentru prima dată Atlanticul, Samuel Morse transmite prima telegramă prin codul ce-i poartă numele și are loc inaugurarea podului Brooklin. Este ziua europeană a parcurilor iar în România e și ziua limbii bulgare.
În Atelier Cafe este party cu Danaga la cârma navei cu care vom traversa oceane, mări și râuri, pe muzică din toată lumea să placă la toată lumea și în toate limbile pământului să ne înțelegem cu toții, într-un set funky, groovy și exotic, condimentat cu intervenții live și coduri morse din sintetizator.
𝗗𝗮𝗻𝗮𝗴𝗮 :::
Danaga, este cunoscut publicului pentru prelucrările folclorice de pe prima compilație „Culese din Cartier” editată de Subcarpați, precum și pentru albumele „Am n-aripi”, „Spiro”, „Doamne ferestre”. A urcat pe scenele unor festivaluri de renume atât în țară cât și din străinatate alături de nume precum Baba Zula, Chancha via Circuito, Nightmares on Wax, Akua Naru, Silent Strike etc.
Îmbină muzica electronică cu elemente din folclorul românesc și internațional, generând ritm-uri groovy cu linii melodice exotice, elementele live fiind nelipsite din djset-uri sale.

Detalii

Data:
May 24
Interval orar:
9:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/4FbpEzhQH

Locație

Atelier Cafe
Memorandumului 9
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

Atelier Cafe
Phone
0264 450 655
Email
ateliercafecluj@gmail.com

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!