Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Daniel Sloss – CAN’T (Live in Cluj)

June 6, 2023 @ 8:00 pm

DANIEL SLOSS, superstar internațional de stand up comedy originar din Scoția, revine în România pe traseul celui mai recent show al său, “CAN’T”, ajungând pe 6 iunie 2023 și în Cluj, la Cinema Florin Piersic.

Show-urile anterioare ale lui Daniel Sloss s-au bucurat de un succes incredibil, “HUBRIS” fiind cel mai mare turneu internațional al unui artist de comedie și pe locul 5 la nivel mondial ca vânzare de bilete în 2021, potrivit clasamentului Pollstar. “X”, un adevărat tur de forță pe tema abuzului sexual, a înregistrat un record de peste 300 de reprezentații la nivel mondial pe parcursul a 17 luni. Spectacolul din Moscova a fost sold out și a devenit cel mai mare show de comedie în limba engleză ce a avut loc în Rusia, creînd senzație cu un fragment despre importanța educației sexuale – un subiect nu doar tabu, ci de-a dreptul ilegal în regimul Putin. Filmul “X” este distribuit de HBO in SUA si Canada si este primul comedy special din Marea Britanie care a fost difuzat în cinematografe.

Prima carte semnată de Daniel, “Everyone You Hate Is Going to Die. And Other Comforting Thoughts on Family, Friends, Sex, Love, and More Things That Ruin Your Life” a fost publicată în 2021 de prestigioasa editură Knopf, parte a Penguin Random House, înregistrând recenzii călduroase in publicații precum The New Yorker, The Atlantic și The New York Times. Comedy special-urile sale “DARK” si “Jigsaw” lansate pe Netflix sunt difuzate în prezent în 190 de țări și traduse în 26 de limbi. Controversatul show “Jigsaw” a fost considerat responsabil pentru peste 200.000 de despărțiri și 300 de divorțuri în toată lumea, mulți fani venind chiar cu hârtiile de divorț la show-uri pentru a primi autografe pe ele de la Daniel Sloss.

La palmaresul artistului se mai adaugă șapte stagiuni sold out în rețeaua de teatre off-Broadway din New York, zece apariții ca invitat special la „Conan” – emisiunea lui Conan O’Brien, vânzări record la Edinburgh Fringe Festival și turnee in 53 de țări (până acum).

Spectacolul se va desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandat minorilor. Folosirea de telefoane mobile, de camere foto/video sau de orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sala de spectacole.

Detalii

Data:
June 6, 2023
Interval orar:
8:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/2aEC9mjfy

Locație

Cinema Florin Piersic
Piața Mihai Viteazu 11-13
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

LIVEHOUSE Comedy

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!