Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Dare To Share 5- Non Stop With Children

13 March, 2019, 6:00 pm - 9:00 pm

Dragi prieteni,

Pe data de 13 martie, vă așteptăm la evenimentul caritabil „DARE TO SHARE 5- NON STOP WITH CHILDREN” care va avea loc, începând cu ora 18:00, la Casa Tranzit, în cadrul căruia vom susține serviciul telefonic gratuit pentru asistență medicală pediatrică Peditel 1791. Sfat medical pediatric prin telefon, non stop

În luna martie împlinim 5 ani de când facem fapte bune prin intermediul proiectului „13 cu atitudine”. Au fost 5 ani minunați, în care am avut alături oameni cu suflet mare, dornici să ne ajute să schimbăm lumea puțin câte puțin. În cei 5 ani, am strâns și am donat 60.000 de euro către diverse cauze sociale și am adus un zâmbet pe chipurile a sute, poate chiar mii de oameni aflați în nevoie.

Serviciul PEDITEL 1791 este extrem de util pentru părinții cu copii, pentru că atunci când aceștia se îmbolnăvesc, părinții pot primi non-stop sfaturi medicale. De multe ori cazurile nu prezintă urgențe majore, așa că cei mici pot primi îngrijire la domiciliu. De aceea, prin intermediul PEDITEL 1791, părinții află cum îi pot trata pe copii, rapid, fără a fi nevoiți să aștepte în Unitățile de Primiri Urgențe.

„DARE TO SHARE 5- NON STOP WITH CHILDREN” este dedicat adulților și familiilor cu copii, iar în cadrul evenimentului vor avea loc o mulțime de activități cum ar fi: teatru de comedie improvizat, ateliere cu cei mici și licitații cu scop caritabil.

Biletul de intrare este de 150 de lei, iar banii vor fi donați către PEDITEL.
Biletele sunt disponibile în salonul Catwalk sau online.

Vă așteptăm să facem împreună fapte bune!

Details

Date:
13 March, 2019
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/1841903662581182/

Locație

Casa Tranzit
Cluj-Napoca, Romania + Google Map
Share This