Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Dash the Effort[BG] / Scars of a Story[RO] / Before I Die [RO]

25 October, 2019, 8:00 pm - 26 October, 2019, 12:00 am

DASH THE EFFORT [Melodic Metalcore] [Bulgaria]

Brutal, melodic si diferit. Aceste lucruri pot fi spuse despre Dash The Effort. Combinand partile brutale cu elemente melodice de alternativ metal si insertii electro inca de la infiintarea trupei in 2011, preiau stilul metalcore si il extind. Riffurile melodice combinate cu growluri si cu elemente de muzica electronica fac din muzica Dash The Effort ceva versatil si memorabil.

Infiintata in Sofia, Bulgaria, de catre Joro (actualul chitarist) si o data cu EP-ul de debut, Polar Dawn, trupa a devenit una de referinta in tara de origine. Au castigat W:O:A Metal Battle si a fost prima trupa din Bulgaria care au cantat vreodata la Wacken. Au concertat alaturi de Stone Sour, Blind Guardian, Unearth sau Jinjer.

Cu noul lor album, Decadence, lansat in 2018, Dash The Effort dovedeste ca atunci cand creezi muzica nimic nu este imposibil si depasirea limitelor este ceva esential.

SCARS OF A STORY [Melodic Metalcore] [Romania]

Scars of a Story, din Cluj-Napoca, a luat naștere la inițiativa chitariștilor Peter Grezer (Stereofeelings) și Sucală Vlad (All One).

În încercarea de a da metalcore-ului, o interpretare nouă și melodică, celor doi li se alatura basistul Dani Șipoș (All One), toboșarul Cristi Lipovan și vocalistul Hrenovschi “Bitză” Marian, ultimii doi făcând parte din trupa Antidot. După crearea unor piese proprii care să reprezinte spiritul trupei,

Scars of a Story a debutat in data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert în deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reactii pozitive, membrii trupei au continuat sa dezvolte și să rafineze piesele proprii în pregătirea urmatoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan părăsește trupa, dar este inlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean.

Având o formulă completă restabilită, formația continuă seria concertelor împărțind scena cu trupe internaționale precum Subscribe, Betraying the Martyrs,Veil of Maya,In Other Climes, Violent Chapter, Jinjer, Hopes Die Last si trupe romanești ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception si For the Wicked.

In vara anului 2016 trupa prezinta primul material discografic,un album full-length,intitulat „Behind your so called comforts”,urmand o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

Details

Start:
25 October, 2019, 8:00 pm
End:
26 October, 2019, 12:00 am
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/414354162547216/

Locație

Urania Palace
str. Horea nr. 4
Cluj-Napoca, 400038 Romania
+ Google Map

Organizator

Urania Palace

Evenimente viitoare

Share This