Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

De neconceput

20 September, 2020, 8:00 pm - 9:05 pm

De neconceput este a doua producție realizată pentru online de la Reactor. În 20 septembrie veți avea posibilitatea să îl vedeți atât online, cât și la Reactor, în cadrul unei proiecții pentru un număr limitat de persoane.
“Nu-mi place deloc chestia asta. Orice ar fi ea… Mai nou, când mă trezesc dimineaţa, mă ia cu panică. Eu aveam încredere în ideile mele, dar acum, pur şi simplu nu mai am idei. Aseară mă gândeam să scriu un monolog despre poza mea de profil. Asta nu-I o idee prea bună. E chiar o idee proastă.”
Un grup de actori se zbate să comunice și să creeze într-o lume pe care nu o mai recunosc. Când negarea, furia, evadarea, nici măcar realitatea virtuală nu le mai asigură confortul, găsesc speranța în cel mai neașteptat loc…
De neconceput
Creat de: Alexandra Caras, Ana Cucu-Popescu, Tom Dugdale, Raluca Mara, Oana Mardare, Lucian Teodor Rus, Paul Socol
Cu: Alexandra Caras, Tom Dugdale, Raluca Mara, Lucian Teodor Rus, Paul Socol
Regia: Tom Dugdale
Traducerea: Ana Cucu-Popescu
Video, sunet și montaj: Mihai Stanciu și Paul Luchian
Muzică originală: Max Anchidin
Concept afiș dinamic: dutzu (dutzu.ro) & BOLD (wearebold.ro). Realizat de Bucovesan.
Vârsta recomandată: 14+
Limba română și engleză (cu subtitrare în limba română)
______________________________________
🎫Bilete🎫
➡ online de aici
Bilet online: Preț unic – 25 lei
Bilete proiecție la Reactor: 30 lei (bilet întreg) / 20 lei (bilet redus pentru elevi, studenți, pensionari)
❗Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului live fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului. Spectacol disponibil worldwide.
Linkul pentru vizualizare este disponibil atât în dreptul evenimentului, cât și trimis pe emailul cu care s-a făcut achiziția biletului.
____________________________________________________
Vă aducem la cunoștință un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:
📌Pentru evitarea răspândirii coronavirusului, vă recomandăm achiziționarea biletelor online.
📌 Echipa Reactor vă va indica, la intrare, locul dumneavoastră.
📌 Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului prin platforma eventbook sau prin telefon la numărul 0753904752.
📌 Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 15 minute înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
📌 Accesul spectatorilor în curte este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
📌 Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în sala de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
📌 Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de Reactor.
📌 Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.
📌 Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
📌Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac,conform normelor în vigoare.
Prezentul regulament a fost întocmit în baza Ordinului nr. 3142/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.
________________________________________________
Acest eveniment este prezentat în cadrul proiectului cultural Corelații, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Eveniment
Acest eveniment este co-finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca prin proiectul “Reactor 2020. Public și cadre de creație”.

Details

Date:
20 September, 2020
Time:
8:00 pm - 9:05 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/3452579114765443/

Locație

REACTOR de creație și experiment
Strada Petofi Sandor, nr 4
Cluj-Napoca, Romania

Evenimente viitoare

Share This