Deco Days 2022

Deco Days 2022

Deco Days 2022

𝐃𝐞𝐜𝐨 𝐃𝐚𝐲𝐬 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚.

Gândit ca un accelerator de design interior, Deco Days aduce împreună designerii de interior, business-ul și publicul pasionat de design.

𝐃𝐚𝐭𝐚̆: 8-12 septembrie 2022
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞: Foaier Sala Polivalentă Cluj-Napoca (BT Arena)

𝐄𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐝𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬, 𝐛𝐫𝐚𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐚𝐫𝐠.

Prin pasiunea pentru design interior, brandul Mendola Fabrics a transformat evenimentul dintr-un eveniment de business dedicat exclusiv partenerilor, într-un concept adresat tuturor pasionaților de design interior. Prin Deco Days 2021, evenimentul a fost lansat sub 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐥𝐞𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫, concept care a angrenat invitații și participanții într-un periplu de activități: workshopuri, prezentări, tururi ghidate.

În 2022, Deco Days va aduce împreună branduri partenere renumite, designeri colaboratori talentați și activități interactive de tip workshop, prezentări. Deco Days 2022 va oferi o experiență senzorială complexă, de la care pasionații de design interior vor pleca cu un bagaj de inspirație, cu noi contacte și chiar colaborări.

La fel ca și in 2021, nucleul evenimentului îl vor reprezenta amenajările complexe realizate de designeri de interior, pornind de la concepte tematice bine definite.

𝐍𝐞 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐝𝐞𝐦 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝟖 𝐬̦𝐢 𝟏𝟐 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐜𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬̦𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭̦𝐞 𝐬̦𝐢 𝐭̦𝐞𝐬𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐟𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐬𝐚̆.

Deco Days 2022

September 8, 2022 - September 12, 2022 11:00 am - 6:00 pm

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This