Degustare de bere Capra Noastră

Degustare de bere Capra Noastra

Degustare de bere Capra Noastra

Casa Hai Hui împreună cu baieții de la Bere din Bucovina, vă invită la o degustare de bere, Capra Noastra
Vă vom delecta cu 5 sortimente de bere artizanală, produsa în România, cu ingrediente autentice, după rețete belgiene seculare.

1 Tripla la Draught
2 Capra Alba, White IPA
3 Capra brună
4 Capra coffee porter
5 Capra cu cireșe amare
iar pentru fiecare din ele, pregătim o gustarică specială.
Evenimentul începe la orele 18, iar el găzduiește 20 de persoane, pentru a rezerva o masă te rugăm să ne contactezi telefonic la 0724 424 484.
Evenimentul va avea loc pe terasa, iar dacă condițiile meteo sunt nefavorabile, ne vom muta în casuță.
Descrierea fiecărei beri
1. CAPRA NOASTRA ALBĂ Mângâi o capră deschisă, aurie, cu un cap spumos dar tulbure și corpul neted, bine-alergat prin arome ierboase și proaspete de vară, flori de soc și condimente. Recunoaștem că berea noastră albă se lasă ușor la băut! Să ai poftă de o delicată și-o răcoritoare, cu bule moi și-un finisaj pac-pac!
2. BRUNĂ SEARA Ai luat o capră complet rotunjită și cremoasă, cu blana maro închis și guler atrăgător de spumă! Ea vorbește cu accent dulce de porter, zbânțuit prin liqourice, struguri uscați, fân și ciocolată, fiindcă o odihnim 6 săptămâni înainte să iasă la joacă și o omenim cu hamei franțuzesc.
3. VAGABLONDA TRIPLĂ Ai pus mâna pe o capră intensă, în galben deschis până la auriu, cu gust condimentat de hamei și aciditate moderată, care mănâncă în fabricație o cantitate triplă de malț față de berile obișnuite.
4. CIREȘE AMARE Bere artizanală cu cireșe amare Spune drept! Cum să-i fii tu patriei folositor fără a gusta această licoare dulce-amăruie, de culoare roză și parfum netrecător? O împlinim, cu onoare adâncă, în uzina mică, după 4 luni de maturare împreună cu 25 kg de cireșe decojite. E răcoroasă, are un gust moderat de hamei dar înflăcărat de cireșe și un postgust de dulceață de cireșe amare, mulțumim din inimă partidului! Ingrediente: apă proaspătă, 2 tipuri de malț, hamei, pulpă de cireșe, coriandru, irish moss, miere de albine – 6.2% alcool
5. Capra cu 3 nurori – cafea – Am creat această bere pentru tine fiindcă tu, în timpul serviciului, îți faci treaba iar la cafele stai numai atunci când totul e gata. Credem că tu poți schimba povestea. În bine. Bere artizanală ieșeancă, fără matrapazlâcuri, făcută cu apă proaspătă, 4 feluri de malț, 2 feluri de malț prăjit, 2 feluri de malț caramelizat, 3 feluri de hamei, 2 feluri de drojdie, cafea boabe, cicoare, irish moss. 7 % alcool

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This