Descend into Despair

Descend into Despair – “Opium” @ Hardward Pub

Descend into Despair – “Opium” @ Hardward Pub

SAMBATA 12 martie la HARDWARD PUB aveti parte de un concert special cu DESCEND INTO DESPAIR in care trupa va prezenta integral noul album “Opium”!

Special guest: CRÎNG

Vom reveni in scurt timp cu info despre bilete.

Descend into Despair își construiește universul muzical și liric în jurul unui sentiment iminent, în care realitatea fizică nu poate mulțumi niciodată cerințele minții. Aflați în continuu conflict cu limitările acestei lumi, am dezvoltat un răspuns nuanțat, ce variază de la revolta strigătelor suferinței din primele noastre albume până la realizarea faptului că libertatea adevărată poate fi obținută doar prin acceptarea vieții ca pe un calvar. Considerăm că pentru a exprima gama noastră largă de emoții prin sunet, trebuie să mergem dincolo de limitările doom metal-ului clasic. Sentimentele puternice și specifice pot fi nuanțate doar prin propriul lor sunet particular, sunet pe care am decis să-l creăm pornind de la fundatie, abordand sinteza analogică.

Opium, ultimul nostru album, aduce o nouă nuanță cunoscutei antiteze dintre lumină și întuneric: o proiecție pe pânza pătată a psihicului uman; o realitate lăuntrică unde întunericul poate și va consuma lumina, dar în același timp îi oferă sens. Ultima noastră creație are un aranjament triptic: două oglinzi opuse și o tranziție. Am considerat reîntoarcerea la rădăcinile noastre conceptuale, astfel motivele muzicale, versurile, imageria și lucrările grafice sunt puternic reprezentative pentru aceste idei.

Elementele de death metal, black metal, sludge, muzică electronică și dark ambient sunt unite pentru a ne rafina fundația de funeral doom. Ne mândrim prin faptul că împingem limitele creative, noi suntem Descend into Despair.

IMPORTANT:

Accesul la eveniment va fi permis doar persoanelor care au un certificat VERDE valid.

Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal, care trebuie sa prezinte dovada de tutore.

Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.
Conditiile de acces se pot modifica in conformitate cu reglementarile legale în vigoare pentru interior.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This