Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.
Livestream Watch Now

Despre „Dincolo”: Andrei Pleșu în dialog cu Gabriel Liiceanu

25 June, 2020, 7:30 pm - 9:00 pm

#Împreună în compania cărților: în luna iunie, la Humanitas creăm spații virtuale ca să purtăm discuții reale. Al șaptelea eveniment din serie: „Despre Dincolo”: Andrei Pleșu în dialog cu Gabriel Liiceanu. Sesiune de autografe online și Q&A.

Când: joi, 25 iunie, ora 19:30.
Unde: exclusiv #online.
Un eveniment #Humanitas30deani cu sesiune specială de autografe și Q&A virtual.

Evenimentul va fi difuzat pe pagina noastră de Facebook și pe Humanitas YouTube. Înregistrările audio vor fi ulterior disponibile pe Humanitas Soundcloud.

Dialogurile stârnite după publicarea cărților sunt continuările naturale ale scrierii. În egală măsură sunt momente de conexiune în care, împărtășind idei, făcându-le mai clare și mai puternice în mintea noastră, ne simțim din nou împreună.

În luna iunie, agenda evenimentelor #LIVE ale Grupului Humanitas este plină de întâlniri cu autorii români și de dezbateri despre cele mai importante cărți de ficțiune și non-ficțiune publicate în ultimele două luni.

Q&A #VIRTUAL: Întrebări de la voi, cititorii noștri care ați parcurs deja cărțile

Ne vom folosi de avantajele rețelelor sociale pentru ca discuțiile să includă cât mai multe reacții. Înainte și chiar în timpul discuțiilor poți lăsa întrebări pentru autori și invitați în secțiunea de comentarii a fiecărui eveniment de Facebook.

Dacă îți dorești volume cu autograf, organizăm sesiuni speciale de autografe

În cazul în care vrei un autograf din partea autorilor, poți comanda cărțile pe www.LibHumanitas.ro. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mesaj cu un printscreen al comenzii și numele pentru care vrei autograful pe adresa [email protected] Cărțile vor fi expediate apoi către tine.

Programul complet al evenimentelor lunii iunie la Editura Humanitas:

🗓️ Marți, 9 iunie, ora 19:30
Horia-Roman Patapievici și Gabriel Liiceanu: Înapoi la argument: Dialog despre condiția intelectualului în lumea de azi, despre „piața ideilor”, despre scris și etica scriitorului, despre „bolul spiritual”, despre uitare, despre prostie, despre cuvinte.

🗓️ Joi, 11 iunie, ora 19:30
„Prevestirea” de Ioana Pârvulescu: lansare de carte cu invitați, cu un dialog cu Cătălin Pavel și lectură cu Antoaneta Cojocaru, Q&A virtual, sesiune de autografe online.

🗓️ Luni, 15 iunie, ora 19:30
„Scurtă istorie a creației”: dezbatere de #știință despre volumul „Scurtă istorie a creației. Știința și căutarea originii vieții” de Bill Mesner și H. James Cleaves II. Participă: Dana Jalobeanu, Alexandru Babeș, Vlad Zografi.

🗓️ Marți, 16 iunie, ora 19:30
„Seducătorul domn Nae” de Tatiana Niculescu: lansare de carte și dialog cu Cristian Preda, Q&A virtual, sesiune de autografe online.

🗓️ Joi, 18 iunie, ora 19:30
„Recviem vesel pentru tata” de Radu Paraschivescu: lansare și dialog cu Cătălin Striblea, Q&A virtual, sesiune de autografe online.

🗓️ Marți, 23 iunie, ora 19:30
„Creionul de tâmplărie” de Mircea Cărtărescu: lansare și dialog cu Mirela Nagâț, Q&A virtual, sesiune de autografe online.

🗓️ Joi, 25 iunie, ora 19:30
Despre „Dincolo”: Andrei Pleșu în dialog cu Gabriel Liiceanu.

Puteți găsi mai multe informații despre evenimente aici.

Details

Date:
25 June, 2020
Time:
7:30 pm - 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/934474736982328/

Locație

Online
Cluj-Napoca, Romania

Evenimente viitoare

Share This