Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Despre oameni și animale. Episodul 3

31 July, 2020, 8:00 pm - 10:00 pm

Ce înseamnă dresajul? De la ce vârstă poate începe acesta? Cu ce ne ajută pe noi? Cu ce îl ajută pe câine? Care sunt metodele potrivite de dresaj?
Hai să ne așezăm jos, în parc, și să vorbim despre dresajul câinilor cu câțiva specialiști în domeniu și să vedem ce părere au ei.
Vor răspunde la aceste întrebări, cei doi invitați al celui de-al treilea episod Despre oameni și animale: Iulia Lazăr și Paul Bogorin.
Iulia Lazăr ne va povesti despre tehnicile ei preferate de dresaj, experiențele ei din concursurile de dog agility și dog dancing și cum ne poate ajuta relația cu patrupedul dacă practicăm diverse sporturi împreună.
Avem șansa să îl avem alături de noi, în această vineri pe Paul Bogorin și câinele său Phantom, cei doi fiind prima echipa om – câine ghid din Sibiu, pentru că, Paul este nevăzător.
Cu toate acestea, se poate spune că Phantom este ochii lui, având în vedere lucrurile pe care le fac împreună, în viața de zi cu zi.
Astfel, credem noi, cel mai bine poate aborda o relație om- câine, o persoană care ajunge ca în viața de zi cu zi să aibă o dependență ridicată față de câinele său, astfel legătura dintre ei fiind una specială, și foarte puternică, bazată pe respect, și înțelegere.
Vă invităm să descoperiți și voi relația de încredere dintre cei doi și să ne bucurăm de poveștile de viață ale unui câine utilitar.
🐾Moderatori: Bogdan Radu, Vlad Vancia, Szakáts István
Asigurăm apă pentru căței. Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm să vă țineți blănoșii în lesă și vă recomandăm să vă aduceți păturici.
Accesul este gratuit, însă locurile sunt limitate. Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță, igienă și distanțare socială.
*Grupurile maxim admise sunt de 3 persoane
*Se va păstra o distanță de minim 2 metri între fiecare grup de persoane
*Purtarea măștii este obligatorie
*La intrare vi se va măsura temperatura (max. admis 37.3 grade)
*Vă încurajăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție
*În cazul în care prezentați simptome sau nu respectați măsurile de protecție, accesul la eveniment nu va fi posibil.
Partener: Societatea Română de Antrozoologie.
Proiect organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Details

Date:
31 July, 2020
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/294087531651631/

Locație

Parcul Feroviarilor
Parcul Feroviarilor
Cluj-Napoca, Romania

Organizator

Fabrica de Pensule
Share This