fbpx

Despre sens: Domnica Petrovai în dialog cu Mihai Mateiu

Despre sens: Domnica Petrovai în dialog cu Mihai Mateiu

Un dialog care aduce în fața voastră două perspective personale asupra sensului și, pornind de la ele, poate creiona câteva posibile direcții de căutare a acestuia.
Fără pretenția de a epuiza înțelesurile pe care oamenii i le pot da, sau a locurilor și formelor în care îl pot descoperi. Fără sfaturi și soluții general valabile.
Dar cu ambiția de a puncta nevoia și importanța vitală a sensului în viețile noastre.
Și de a semnala oportunitățile de clarificare și explorare oferite de contextul actual (care a oprit caruselul, dându-ne ocazia să decidem ce facem: coborâm, îl transformăm în altceva, rămânem nemișcați).

Evenimentul are o durată de 60 minute și se va desfășura miercuri, 20 mai 2020, de la ora 16:00, pe platforma Zoom.
Pentru participare este necesară înscrierea în acest formular.
și plata unei taxe de 45 lei / persoană.
Numărul minim de participanți este de 20, iar cel maxim de 40.
Vezi mai jos condițiile de participare.

„Conversații despre sens am avut multe în această perioadă, ca și în alte momente de criză prin care am trecut. M-au ajutat mult, chiar dacă unele veneau în urma unor pierderi și, ca rezultat, mi-am creat o obișnuință de a mă gândi la sens nu doar atunci când îmi este greu. Contribuția în acest dialog va fi despre ce îmi dă mie sens, ce înseamnă sens pentru mine în prezent și cum am ales ce contează cu adevărat pentru mine.” (Domnica)

„Nevoia asta, de sens, a fost foarte importantă de când mă știu. Uneori mi-a fost greu să-l găsesc, alteori m-am înșelat în privința lui, de multe ori am uitat de el, dus de diverse valuri. Dar mă bucur că, în ultimii ani, am dobândit obiceiul de-a mă opri din când în când și a mă uita la mine, la viața mea. Am învățat și să nu mă mai sperii de ce văd acolo. Știu că, dacă stau suficient, totul se liniștește. Și sensul apare atunci, clar, ca un reper spre care să merg.” (Mihai)

Domnica Petrovai este psiholog și psihoterapeut, fondatoarea Mind Education și Școala pentru cuplu.
Mihai Mateiu este manager cultural și scriitor, fondatorul Flux.

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Participarea la atelier se face pe baza înscrierii în acest formular.

Dacă până în data de 18 mai 2020 nu s-a atins numărul minim necesar de 20 de participanți, atelierul se anulează sau se reprogramează.

În cazul unui număr suficient de participanți (înscriși în formular), în data de 18 mai 2020 aceștia vor primi un e-mail cu detaliile pentru plată, care trebuie efectuată în 24 de ore.

Iar în data de 20 mai 2020 li se va furniza, tot prin e-mail, link-ul pentru accesarea atelierului.

Evenimentul va fi înregistrat, dar nicio parte care-i implică pe participanți nu va fi folosită fără acordul explicit al acestora.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This