Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Dezbatere publică

17 September, 6:00 pm - 7:30 pm

Avem plăcerea de a vă invita la dezbaterea publică pe tema „Ar trebui introdusă vaccinarea obligatorie?” care va avea loc în 17 septembrie, de la ora 18.00 la Casino (Parcul Mare). Evenimentul este organizat de AGORA debate în parteneriat cu Daisler Print House, și este prima dezbatere dintr-o serie de dezbateri publice pe teme de interes general.

Dezbaterea se va purta între două echipe de câte două persoane, care vor prezenta argumente pro și contra prin intermediul unor scurte discursuri. Membrii celor două echipe sunt reprezentanți cu experiență ai mișcării de dezbateri din țara noastră, fiind câștigători și finaliști la numeroase competiții naționale și internaționale, deveniți lideri în domeniile lor de activitate.

Dezbaterea este deschisă publicului, dar accesul este garantat doar în limita locurilor disponibile. Locurile se pot rezerva prin trimiterea unui mail la [email protected] până pe 15 septembrie.

Vă așteptăm!

Detalii

Dată:
17 September
Program:
6:00 pm - 7:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/552240045515427/

Organizator

Cluj Life

Locație

Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca
Parcul Central Simion Bărnuțiu, FN
Cluj-Napoca,Cluj40001Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.