Dezlănțuită – Spectacol de Dans Oriental si Tribal Fusion

Dezlănțuită – Spectacol de Dans Oriental si Tribal Fusion

Transylvania Fusion Center for the Arts vă invită sâmbătă 29 iunie de la ora 19.00 la Cinematograful „Florin Piersic” (Piaţa Mihai Viteazul nr. 11) la un spectacol-eveniment inedit. DEZLĂNŢUITĂ este primul spectacol organizat în ţara noastră care îmbină secvenţe de Bellydance (Dans Oriental), Tribal Fusion (inclusiv în premieră, Romanian Folkloric Tribal Fusion), si American Tribal Style®, într-o poveste coerentă despre dorința de libertate a femeii, pasiune, deznădejde, speranță, curaj și solidaritate.

Spectacolul este o călătorie prin dans care începe în timpuri şi locuri îndepărtate, şi care continuă în zilele noastre, acasă și în Occident, surprinzând femeia în diferite ipostaze surprinzător de actuale și relevante, în ciuda trecerii secolelor: sclavă şi liberă, seducătoare şi puternică, vulnerabilă şi, în acelaşi timp, o luptătoare. Gilly Martin şi invitaţii ei vă vor duce într-o lume a dansului, dar şi a imaginilor şi a muzicii, printr-o secvență de Dans Oriental – “Evadare din harem” – şi una de Tribal Fusion – “Odă (tribală) României”.

Va asteptam la o seara spectaculoasa de dans si emotii intense alaturi de Gilly Martin, Vlad Jucan, Aziz (Siria), Transylvania Fusion Tribe #transylvaniafusiontribe, si invitata noastra speciala, Marie Ta (Spania).

Biletele pot fi procurate prin Live Tickets sau de la sediul Transylvania Fusion Center for the Arts. Preţul unui bilet este de 25 lei. Nu este permis accesul copiilor sub 12 ani.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This