Discoteca 80 2022

Discoteca ’80 Cluj 2022

Discoteca ’80 Cluj 2022

SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO și FRANCESCO NAPOLI vor concerta la Discoteca ’80 Cluj special pentru voi sâmbătă, 2 iulie 2022, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca.
BILETELE la concert se pot achiziționa ONLINE pe discoteca80.ro și pe iabilet.ro.

PREȚURILE PRIMELOR 1500 DE BILETE:
⋆ PARTY ZONE A (cu loc în picioare, în fața scenei) –159 lei + comision de emitere;
⋆ PARTY ZONE B (cu loc în picioare, în spatele Party Zone A) – 119 lei + comision de emitere;
⋆ SEATING cat. 1 – 259 lei + comision de emitere;
⋆ SEATING cat. 2 – 219 lei + comision de emitere;
⋆ SEATING cat. 3 – 189 lei + comision de emitere;
⋆ SEATING cat. 4 – 169 lei + comision de emitere.

Biletele se pot cumpăra și în format fizic, în toată țara, din magazinele UMAN (în Cluj-Napoca se găsește în IULIUS MALL), magazinele Flanco, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Senia, IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, LibMag, Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00, în zilele de funcționare).

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 Cluj puteți afla de pe websiteul oficial discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj – facebook.com/Discoteca80Cluj.

ATENȚIE! NU cumpărați bilete din alte surse decât cele menționate mai sus! NU cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!

Dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult. Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la toate categoriile SEAT, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
Cu siguranță cei mai mulți dintre voi ați fredonat de nenumărate ori melodii precum ”Big Bamboo” – SARAGOSSA BAND, “Say You’ll Never” – LIAN ROSS, “Call me” – IVANA SPAGNA, “Hafanana” – AFRIC SIMONE, ”Lambada” – KAOMA, “Buona Sera ciao ciao” – MAURO sau “Balla Balla” – FRANCESCO NAPOLI. În 2 iulie 2022 veți avea ocazia să-i întâlniți pe acești artiștii de renume internațional, să cântați și să dansați alături de ei.
SARAGOSSA BAND, LIAN ROSS, IVANA SPAGNA, AFRIC SIMONE, KAOMA, MAURO și FRANCESCO NAPOLI vor concerta la Cluj timp de peste 5 ore, iar în timpul trecerii de la un artist la altul, atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.
Discoteca ’80 Cluj se va afla la a cincea ediție. În septembrie 2021, la cea de-a patra ediție a evenimentului, mii de oameni au dansat și s-au distrat timp de mai bine de 5 ore alături de Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David și Eruption. În 2019, la a treia ediție, oameni veniți din întreaga țară și din străinătate s-au bucurat de concertele susținute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. În septembrie 2018, la a doua ediție, spectatorii s-au simțit extraordinar la concertele Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox, iar în 2017, într-o Polivalenta plină-ochi ca de fiecare dată, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
ATENȚIE❗️Accesul la Discoteca ‘80 Cluj, ediția 2022, se va face conform reglementărilor în vigoare la momentul desfășurării evenimentului.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This