DJ Optick presents Obsession Tour

DJ Optick presents Obsession Tour

Optick presents OBSESSION TOUR

CHIOS Social Lounge | 9 noiembrie | 20:00

Warm-up: DJ Boddo

Optick sărbătorește 6 ani de emisiune Obsession la Ibiza Global Radio și dă startul turneului național, începând cu 1 noiembrie 2019.

Obsession este conform sondajelor, cea mai ascultată emisiune de weekend în Ibiza, Formentera și Mallorca. Fiecare emisiune este după difuzare, reascultată și descărcată de pe pagina artistului în medie de 20.000 ori, în fiecare săptămână.
În mediul online, Optick se bucură de aprecierea a peste 115.000 de fani pe Facebook, 7000 pe Instagram. Pe Soundcloud și Mixcloud este cel mai ascultat DJ român cu peste 6 milioane de play-uri.

Pentru contentul creativ, Optick a fost premiat anul acesta la “The Beating Heart Of Music” din Sibiu, cu premiul “Best Social Media”. Optick este genul “The Usual Suspect” pentru petreceri cu adevărat reușite, câștigându-și publicul de-a lungul carierei prin muzica și atitudinea pozitivă, fie ca a fost vorba de eveniment de club, festival sau petreceri private.

Turneul Obsession va fi plin de muzică bună și pozitivă, pentru urechile fine, dar și pentru cei care abia au început să guste muzica electronică.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This