Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

DOR fest

23 Februarie, 6:00 pm - 24 Februarie, 3:00 am

30 RON

Detalii

De la:
23 Februarie, 6:00 pm
Până la:
24 Februarie, 3:00 am
Cost:
30 RON
Events Categories:
,
Tag-uri:
, , , , , , , ,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/153158315454933

Organizator

DOR

Locație

Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Telefon:
0264 483 160
Site:
polivalentacluj.ro
DOR fest

Vă invităm la DOR. Un eveniment eclectic perfect pentru o noapte în oraș. O noapte de distracție în care pe scena Sălii Polivalente din Cluj vei avea cei mai buni artiști din cele mai diferite genuri muzicale.

PROGRAM DOR:

18:00 ACCES EVENIMENT
19:00 DRAOS
20:00 Satellites
21:00 David & The Six Martini Band alături de Young Famous Orchestra dirijată de Vladimir Agachi și invitații lor: Corina Chiriac, Aldo Blaga, Vlăduța Lupău, Anatholis, Emanuel Mirea (Stigma), Arpy (Zip Band)
23:00 OSMIA
0:00 Trupa Vunk
1:00 Retro party românesc cu DJ rezidenți ai clubului Club NOA

Bilete:
Iulius Mall (standul Ticket Event-lângă centru INFO), Bilete.ro, entertix.ro și myticket.ro

David Todoran, producător general:
“Dragobetele, simbolul suprem al dragostei autohtone, vine la Cluj-Napoca pentru a fi sărbătorit pe 23 Februarie cu ocazia centenarului României. Cum Dragobetele îngemănează în esența sa atât începutul cât și sfârșitul, festivalul DOR își dorește să reafirme o tradiție veche printr-o abordare nouă. De aceea, festivalul DOR, aflându-se la prima ediție, îi invită pe toți cei care vor să descopere fascinanta poveste românească a lui Dragobete, în inima Transilvaniei, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe data de 23 Februarie 2018.”

Regulament
Accesul pentru concert se va face începând cu ora 18:00.
Programul evenimentului: 19:00 DRAOS, 20:00 Satellites, 21:00 David & The Six Martini Band alături de Young Famous Orchestra dirijată de Vladimir Agachi și invitații lor: Corina Chiriac, Aldo Blaga, Vlăduța Lupău, Anatholis, Emanuel Mirea (Stigma), Arpy (Zip Band), 23:00 OSMIA, 00:00 Trupa Vunk, 01:30 Retro party românesc cu DJ rezidenți ai clubului Club NOA

Reguli de acces
Pentru intrarea în Sala Polivalentă, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, porţile urmând a fi semnalizate corespunzâtor.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toata durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spatii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulina, spray inhalator pentru astm.

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate “interzise”, precum şi rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis, dar sa aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu medicamente speciale, cu reteta.

Pentru siguranta publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supuna controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Alte informaţii generale
Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Biletele ofera acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri în tribune nu vor avea acces pe Teren – Acces General.
Odată ieşiţi în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor pastra bratara. Odată părăsită zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra fara bratara. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă. În incinta Salii Polivalente, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regulă fiind pasibili de amendă.

Accesul cu copii
Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Plata pentru bauturi si mancare
In incinta Sala Polivalente spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Plata se va face cu numerar.
Toate barurile, la fel si toaletele, vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 ale Salii Polivalente.

Parcare
Publicul este incurajat sa vina la concert folosind mijloacele de transport in comun. Daca spectatorii aleg totusi sa vina cu masina personala, acestia sunt rugati sa apeleze la parcarile publice aflate in apropiere, parcarea Salii Polivalente nefiind disponibila pentru concertul de vineri.

Bilete
In ziua evenimentului, in limita disponibilitatii, biletele pot fi achizitionate exclusiv de la casa de bilete a Salii Polivalente.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz