Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Dracula Horse Festival 2019

27 September, 2019, 12:00 pm - 29 September, 2019, 11:00 pm

În inima Transilvaniei, la numai câțiva kilometri de cetatea medievală a Sighișoarei, înconjurați de peisajele de poveste de la Domeniul Dracula Daneș, va avea loc cea de a doua ediție „Dracula Horse Festival”. O experiență de festival unică, în care rusticul și natura se îmbină perfect cu activitățile din cadrul festivalului, cu momentele artistice special pregătite și, bineînțeles, cu spectacolele ecvestre deosebite. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene, să ne bucurăm de moment.

Pregătește-te pentru:
👉două zile de poveste cu spectacole ecvestre și show-uri de călărie spectaculoase
👉două zile în care ne lăsam fascinați de măiestria și eleganța calului
👉două zile în care vom participa la activități în natură și diferite ateliere
👉Concert Voltaj în Arena Cailor – un spectacol unic și o atmosferă greu de descris în cuvinte. Locația specială, spectacolele de lumini și voia bună vor conferi un aer special acestui spectacol.
Bilete festival
Programul festivalului și toate activitățile din cadrul festivalului vor fi anunțate curând.

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor sau peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival.

Details

Start:
27 September, 2019, 12:00 pm
End:
29 September, 2019, 11:00 pm
eveniment Categories:
, ,
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/2296404747315521/

Locație

Domeniul Dracula Daneș
Str. Principală 804
Danesș, Mureș Romania
+ Google Map
Share This