Dragos Moldovan

Dragoș Moldovan LIVE @ Hardward Pub

Dragoș Moldovan LIVE @ Hardward Pub

In 21 Aprilie ne revedem cu Dragos Moldovan alaturi de trupa sa iar ca invitati speciali vor canta clujenii de la Monday Shadows!
Ne era dor de o voce faina si un show pe masura.

Credem ca si voua.

Dragos Moldovan, castigatorul de la Vocea Romaniei canta la Cluj in HARDWARD PUB.
Va fi VOCE!!! \m/
Dragos Moldovan – Voce
Andrei Jipa – Chitara
Sergiu Nadaban – Tobe
Victor Miclaus – Bas

Monday Shadows

O trupa hard rock/heavy metal formata in Cluj Napoca.

Trupa a fost infiintata in anul 2017 avand in spate aceeasi dorinta ca oricare alta “trupa de garaj”, si anume sa cante muzica pe care o indrageste. In scurt timp, in urma feedback-ului pozitiv venit din partea participantilor la concerte, membri trupei au luat lucrurile mult mai in serios, iar in 2021 reusind sa lanseze primul album din cariera, NOPTI ALBE.

Genul abordat este hard rock/heavy metal, in stilul caracteristic unei umbre a unei zile de luni, de inceput de saptamana; cumva sobru dupa weekend (pentru ca s-a sfarsit distractia), dar in acelasi timp fresh pentru ca fiecare zi si fiecare saptamana e un nou start proaspat.
Aflata in plina ascensiune muzicala, s-a lansat si primul videoclip al trupei, la piesa care da si titlul albumului, NOPTI ALBE. Videoclipul cuprinde imagini din turneul “Nopti Albe Summer Tour 2021”.

Membri:
Sandor Horvath – Guitars
Lorant Bulgozdi – Guitars
Razvan Bobeica – Voice
Dan Hurgoiu – Bass
Ovidiu Crisan – Drums
Intrare:
45 lei – presale (online)
50 lei – in ziua concertului

IMPORTANT:

Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal, care trebuie sa prezinte dovada de tutore.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This