Dynamic Event Conference

Dynamic Event Conference: The Back-up Plan

Dynamic Event Conference: The Back-up Plan

Planul.

Planul B. Planul C. Planul D… și încă câte alte planuri. Credem că aceasta este una dintre cele mai dure lecții pe care ni le-a predat pandemia în materie de evenimente – necesitatea Back-up Planului.
Despre acesta, despre cum îl abordăm și despre cum ne putem pregăti strategia pentru 2021 vom discuta în cadrul celei de-a patra ediții Dynamic Event Conference: The Back-up Plan.

Webinarii:
Alternatives – dedicat event managerilor
Dacă evenimentele offline sunt aproape imposibile, alternative existe. Care sunt acestea, de unde le apucăm și cum le putem integra într-o strategie care să ne ofere predictibilitate indiferent de context vom discuta împreună cu Cristian Hossu (Universum Events).

Digitalization – dedicat specialiștilor în HR
Lumea HR-ului are de parcurs procese intense în perioada pandemică – reduceri de personal și angajări, echipe adaptate remote – ceea ce a făcut ca specificele training-uri și teambuilding-uri să dobândească noi formate și valențe. Nu știm când vom reveni la normal, nu știm nici cum. Știm doar că lucrurile trebuie să continuie într-o normalitate adaptată.
Una dintre soluții? DIGITALIZAREA evenimentelor din sfera HR-ului. Despre câteva dintre soluțiile pe care le avem la îndemână vom discuta cu Vlad But (UpdatED) și Valentin Văcăruș (Godmother).

Empathy – dedicat specialiștilor în PR
Situațiile de criză sunt menite, printre altele, să ne apropie, să ne umanizeze; această umanizare a fost cea mai de succes strategie de comunicare de criză pe care brand-urile din industria organizării de evenimente au putut s-o adopte.
Lăsăm deoparte calendare editoriale și vorbim sincer, deschis, empatic. Renunțăm la funnel-uri de vânzare și oferim suport oamenilor. Empatia e cel mai sigur back-up plan în comunicarea de criză. Cum o putem folosi și ce impact are vom afla de la Simona-Corina Dordea (Opera Națională Română Cluj-Napoca).

Participarea este gratuită!
Data: 17-19 noiembrie 2020
Moderator: Andreea-Carla Mureșan
Înscriere și detalii aici

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This