Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

EBEC – release the engineer within you!

13 December, 2018 - 16 December, 2018

O competiție devenită deja tradiție, EBEC – European BEST Engineering Competition – este locul în care gândirea specifică unui inginer are loc să se desfășoare atât conceptual cât și practic. Ajunsă la a 11-a ediție în Cluj-Napoca, EBEC este prezentă în alte 90 de locații din toate colțurile Europei, reunind anual 5000 de studenți viitori ingineri.

Anul acesta, EBEC va avea loc în perioada 13-16 Decembrie, la Cluj Arena. Înscrierea este destinată studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și se va face în echipe de câte patru.

În funcție de perspectiva pe care o are fiecare echipă asupra lumii inginerești, există două categorii de concurs: Case Study și Team Design. Case Study, după cum sugerează și numele, este un studiu de caz realizat pe o problemă propusă de noi, inspirată din viața de zi cu zi. La finalul probei, echipa trebuie să își expună soluțiile ipotetice găsite și abordarea problemei, printr-o prezentare. Team Design, în schimb, este proba destinată celor cărora le place să își desfășoare ideile într-o manieră practică, cu materiale puse la dispoziție de către organizatori. Aici, echipelor le este prezentată o serie de reguli pe baza cărora trebuie să își construiască un prototip, a cărui funcționalitate urmează să fie ulterior prezentată de fiecare. Ambele probe încurajează lucrul în echipă și gândirea cât mai deschisă.

Titlul de competiție europeană este datorat continuității probelor; echipele câștigătoare etapei locale avansează la cea regională cu studenții câștigători din România și Republica Moldova, culminând, în final, cu etapa europeană care va avea loc în Torino, Italia.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site și pe pagina de Facebook a organizației.

Details

Start:
13 December, 2018
End:
16 December, 2018

Locație

Cluj Arena
Spaiul independentei
Cluj-Napoca, 400483 Romania
+ Google Map
Website:
http://www.clujarena.ro/

Organizator

BEST Cluj-Napoca
Share This