Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Ecologizare în Parcul Armătura @ Someș Delivery 2018

7 Iulie, 10:00 am - 4:00 pm

Detalii

Data:
7 Iulie
Interval orar:
10:00 am - 4:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/1004312616390884/

Organizator

Someș Delivery

Locație

Parcul Armătura
Strada Oașului
Cluj-Napoca, Cluj
Ecologizare în Parcul Armătura @ Someș Delivery 2018

Someș Delivery se apropie cu pași repezi (14-15 iulie) și pregătim o mulțime de evenimente: concerte, proiecții de film, ateliere, instalații artistice și multe altele!

Ca în fiecare an, ecologizăm și spațiul de câte ori avem oportunitatea! Așadar, sâmbătă, 7 iulie, vom derula cea de a doua ecologizare a Parcului Armătura și a malurilor Someșului din aceeași zonă!

Dacă vrei un oraș și un Someș mai curat, și vrei să descoperi un colț al orașului mai puțin explorat, te așteptăm să ni te alături! Noi vom aduce materialele necesare, precum sacii și mănușile, iar pe tine te așteptăm cu chef de muncă, începând cu ora 10:00!

Pentru a reduce numărul de deșeuri produse, te rugăm să aduci cu tine și o cană sau sticlă refolosibilă pentru apă. Noi vom aduce bidoane mari de apă din care să te aprovizionezi ori de cate ori vei avea nevoie!

Dacă ești interesat(ă), te rugăm să completezi acest formular – asta ne ajută pe noi să estimăm materialele și resursele și să te putem contacta chiar înainte de marea curățenia pentru a detalia locul de întâlnire sau pentru a oferi alte noutăți pe acest subiect (dacă vor fi).
Toate datele personale oferite vor fi utilizate doar pentru această ecologizare!

Revenim cu mai multe detalii cât de curând!

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz