Ecstatic Dance & Makuma Games // Full Moon Confidence

Ecstatic Dance & Makuma Games // Full Moon Confidence

Picioarele în iarba verde, piscină şi spaţiu larg şi intim de dans… O privelişte mirifică asupra Clujului la apus, un loc liber pentru a explora mișcarea și expresia de sine ca șanse să-ți întărești încrederea în propria ființă, în armonie cu zilele de lună plină ce vor urma serii noastre de dans.
Ecstatic dance este o formă liberă de dans, o călătorie muzicală într-un spaţiu non verbal care îţi permite să îţi mişti corpul cum vrei. Te poţi bucura de muzică, de corpul tău, de aerul liber, de prezenţa celorlaţi, aşa cum poţi şi să eliberezi tensiuni, emoţii, stări.
Karla de la Makuma – the connection games va fi ghidul tău în accesarea încrederii în ceea ce ești și te va pregăti pentru experiența de dans în care vei fi propriul tău erou 🙂 Apoi, performance-ul lui DJ Yoyo va fi ghidul tău în explorarea dansului. Energia va creşte gradat și vei experimenta o gamă largă de genuri şi ritmuri, de la ambient, instrumental, vocal, latin, reggae, tribal, world, funk, new wave, până la house, techno, afro & rock.
În timpul dansului, nu se vorbeşte, nu se consumă stimulente de niciun fel şi se abandonează încăltămintea. Ca să ne fie seara şi mai frumoasă, Manuela aduce prăjituri raw vegane de la Immasweetfit 🙂

Program :
18.30 – Porţile sunt deschise, fii binevenit La Villa Cluj Napoca
19.00 – Deschiderea cercului, conectare la tine însuți și la ceilalți cu Karla // Makuma – the connection games
19.30 – Ecstatic dance cu Dj Yoyo, sprijinit de Acoustic Density ✨
21.30 – Închiderea cercului si degustare de prăjituri raw vegane alături de Manuela de la Immasweetfit

Înscrieri prin sms la 0731996747 cu textul “Ecstatic Nume Prenume”
Contribuţie pentru susţinerea spaţiului şi a performance-ului ambiental: 40 lei

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This