Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Ecstatic Dance

7 December, 2018, 6:00 pm - 10:00 pm

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, de reconectare la propriul corp și la lumea noastră interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la trăiri și emoții pe care nu le accesăm tot timpul sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

Începem cu niște exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans ecstatic, pe parcursul cărora muzica este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de sentimente și senzații. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica live de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Dansul conștient ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de implicare și conștientizare. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient în această acțiune care practic e cel mai de preț lucru pe care îl putem face atât pentru ceilalți, cât și pentru noi înșine.

IMPORTANT: Pentru o avea o experiență cât mai autentică, ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului nu se consumă alcool, tutun și droguri.

Programul serii:
18:00 Doors open
18:15 – 19:00 Body warm-up by Ecstatic Dance team
Opening circle
19:15 – 21:15 Ecstatic Dancing, musical journey by Razvan Krivach (clarObscura)
21:15 – 21:45 Musical cool down by Răzvan Krivach (clarObscura)
Closing circle

Nu este nevoie de experiență în dans.
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică. Să îți aduci haine comode și nu uita de apă! 🙂

Data: Vineri, 7 decembrie, ora 18:00
Locație: Tranzit House, Strada Barițiu nr. 16

Suport: 50 lei / persoană
1+1: 80 lei (vino împreună cu un prieten / o prietenă pentru a beneficia de reducere)

IMPORTANT: Numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa, te rugăm să completezi formularul disponibil aici:
https://goo.gl/forms/1G9kgCgp4P82WyOL2

Details

Date:
7 December, 2018
Time:
6:00 pm - 10:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/524843117993385/

Locație

Casa Tranzit
Cluj-Napoca, Romania + Google Map
Share This