Edge Design Talks #3 | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Edge Design Talks #3

16 February, 2018 - 18 February, 2018

Cea de-a treia ediție a Edge Design Talks, prima conferință din Cluj-Napoca dedicată designului grafic, digital, UI și UX. Evenimentul va avea loc între 16 și 18 februarie, iar pe lângă conferința din data de 17, mai sunt pregătite și workshopuri livrate de speakerii conferinței, concert și o mini-conferință cu designeri locali.

Despre speakeri

Spre deosebire de primele două ediții a Edge Design Talks, de această dată speakerii invitați vin și din mai multe țări din Europa, cum ar fi Olanda, Austria, Danemarca, Germania sau Italia și fac parte din cele mai bune agenții și studiouri de design din Europa și din lume.
Dintre numele agențiilor amintim: Grapefruit (Iași), Hello Monday (Copenhaga), Endenspekermann (Berlin), Monogrid (Florența), Tellart (Amsterdam), Wild (Viena).

Program

Pe lângă conferința din 17 februarie, weekendul începe în forță cu o întâlnire a publicului cu designeri locali, urmată de o mică petrecere în care să ne cunoaștem și să ne împrietenim.

În cea de-a treia zi, 18 februarie, vor avea loc workshopuri livrate de speakerii de la conferință. Mai multe detalii despre acestea veți putea găsi pe siteul Edge – School for Applied Arts.

Important de menționat este faptul că evenimentul va avea loc în limba engleză, dat fiind speakerii invitați din afara țării.

Mai multe detalii legate de conferință, speakeri, program și bilete găsiți aici.

Detalii

Start:
16 February, 2018
End:
18 February, 2018
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/511417762548166/

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.