Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

ELSA Day „Drumul spre succes prin educație”

28 November, 2018, 2:00 pm - 5:00 pm

De câte ori nu ți-a trecut prin minte că nu are rost să îți pierzi timpul învățând, pentru că oricum colegul tău care are pile va trece fără să depună efort examenul și tu abia dacă vei reuși să îl promovezi? Poate un profesor ți-a spus că nu ești bun de nimic și că nu vei reuși niciodată și te-a făcut să te gândești “Are dreptate…mai bine mă las” .

Și totuși… sunt persoane care în ciuda acestei grămezi de piedici au reușit, s-au făcut remarcați, au devenit cineva. Cum au reușit? ELSA Cluj-Napoca va încerca să îți răspundă la acestă întrebare invitându-te să participi la evenimentul “Drumul spre success prin educație” organizat de departamentul Seminare și Conferințe, avându-l ca invitat pe domnul Mihai David, avocat și profesor al Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.
Apoi, prin intermediul departamentului Activități Academice în colaborare cu BBU Debate Society, va avea loc o dezbatere demonstrativă pe această temă, urmată de o interacțiune cu publicul în care aceștia vor avea posibilitatea de a aduce argumente pro sau contra temei și de a adresa întrebări debaterilor, urmând apoi a se dezbate dacă un tânăr din România ar trebui sau nu să meargă la facultate.

Evenimmentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, sala Est de la ora 14:00.

Details

Date:
28 November, 2018
Time:
2:00 pm - 5:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/1314487042024584/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Organizator

ELSA Cluj-Napoca
Share This