fbpx

Escape Room: Bine ați venit?

Escape Room: Bine ați venit?

Salut!
Te plictisești de aceleași activități în fiecare sfârșit de săptămână și cauți o activitate distractivă de făcut cu prietenii, familia, persoanele dragi sau chiar complet străine?

O cameră de evacuare este modalitatea perfectă de a petrece o oră din weekendul tău, întrecând timpul pentru a rezolva diferite puzzle-uri, coduri și indicii!

Karla, voluntar internațional la Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, este încântată să lanseze înscrierile pentru un escape room public, cu tema migrației. Acesta se va desfășura în zilele de 17 și 18 august la subsolul H33.

Participarea se face în echipe de câte 2-6 persoane, fiind recomandată personelor peste 14 ani (cu toate acestea familiile cu copii mai mici sunt bineveniți). Intervalele orare de derulare sunt între 11:30 – 20:00, sâmbătă și duminică. Activitatea este deschisă atât vorbitorilor de limba română, cât și celor de engleză.

Înscrieți-vă acum pentru a vă rezerva locul la acest link.

Dacă sunteți interesat, dar aveți nevoie de o echipă / doriți să întâlniți oameni noi, nu ezitați să începeți o discuție mai jos! : D

Aștept cu nerăbdare să te vedem acolo!

Karla este găzduită de CVCN prin proiectul „EVS Seeds”, coordonat de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca și co-finanțat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This