Escape The Haunted Forest

Escape The Haunted Forest

Elibereaza-ti prietenii, cauta indiciile ascunse si gaseste calea de intoarcere spre civilizatie. Foloseste-ti imaginatia, logica si creativitatea intr-un joc plin de adrenalina si suspans. Cum vei reactiona in momentul in care vei ramane singur in padure? Vei reusi sa ramai calm, sa calculezi, sa investighezi? Sau instinctul de conservare va prima? The Dungeon iti ofera sansa de a-ti testa abilitatile in situatii limita.

Puteti participa la eveniment singuri (in acest caz veti fi cuplati cu alte persoane) sau cu o echipa deja formata. Se vor forma echipe de maxim 6 persoane.

Initiativa are menirea de a imbina joaca de-a evadarea cu activitatile in aer liber. Prin aceste activitati, participantii au ocazia de a-si folosi abilitatile intr-un joc captivant si dinamic prin care vor avea oportunitatea de a cunoaste intr-un mod distractiv si padurea Hoia-Baciu. Dorim ca participantii sa faca parte dintr-o poveste si sa joace rolul unor personaje al caror scop este sa evadeze din padurea bantuita folosind toate mijloacele pe care le au la dispozitie. Ei vor folosi indicii, ghicitori si obiecte ca sa rezolve puzzle-uri, sa deschida lacate si sa urmeze trasee bine stabilite care sa-i conduca spre succes.

Va rugam sa veniti echipati cu imbracaminte si incaltaminte adecvata mersului prin padure. Intrucat evenimentul va incepe seara, veti parcurge traseul pe intuneric, asa ca e necesar sa veniti echipati cu lanterne sau frontale. Veti avea nevoie de telefon pentru a accesa locatii GPS, asa ca va sfatuim sa veniti cu el incarcat, altfel nu veti putea parcurge traseul.

Varsta minima de participare este de 18 ani. Acest joc nu este destinat copiilor. Traseul va fi parcurs si noaptea, prin padure, asa ca va rugam sa nu veniti cu copii mici. Va multumim pentru intelegere!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This