EU’re here to stay: Inovație locală într-o Europă digitalizată

EU’re here to stay: Inovație locală într-o Europă digitalizată

Vrei să afli cum beneficiază orașele în care trăim de pe urma politicilor europene care promovează digitalizarea și tehnologizarea? Ce înseamnă de fapt digitalizarea? La ce folosește? Nu doar comunitățile și orașele în care trăim au de câștigat, ci și noi, ca cetățeni: de la tineri antreprenori, studenți și profesori, iubitorii de jocuri video/online până arhitecți, cei care își caută un loc de muncă, fermieri și mulți alții.

Sprijinirea digitalizării și a inovației tehnologice are un impact în aproape tot ce facem în viața de zi cu zi. Felul în care folosim internetul, modalitățile prin care ne deplasăm dintr-un loc în altul, creșterea accesibilității la metode alternative de învățare, modul în care relaționăm sunt doar câteva dintre oportunitățile create de digitalizare.

Te așteptăm la evenimentul EU’re here to stay: Inovare într-o Europă digitalizată, cel de-al doilea eveniment din cadrul seriei de conferințe “EU’re here to stay” organizate sub umbrela #DeDataAstaVotez, care va avea loc în Cluj Napoca. Vom vorbi împreună cu experții invitați într-un cadru informal despre cum influențează digitalizarea modul prin care noi toți ne putem implica în luarea deciziilor sociale, economice și, bineînțeles, politice, printre multe altele și cum putem maximiza beneficiile ei.

ÎNREGISTREAZĂ-TE aici

Veți putea dialoga cu:

Ovidiu CÎMPEAN – director al Direcției Dezvoltare în cadrul Primăriei Cluj Napoca
Bianca MUNTEAN – director executiv Aries Transilvania, Manager iTech Transilvania Cluster si Horizon 2020 Regional Contact Point
Diana RUSU – director executiv SPHERIK Accelerator
Adrian ILIE – expert dezvoltare regională și tehnologii inteligente de tip Smart City
Paul BRIE – antreprenor IT
Andrei KELEMEN – director Executiv al Asociației Cluj IT Cluster

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This