Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

European Lab Cluj-Napoca

13 June, 2019, 12:00 am - 14 June, 2019, 12:00 am

european lab cluj napoca

👉 Dezbateri, Platformă – radio, Ateliere, Întâlniri

✊ Cultura ca act de rezistență!

Accesibil tuturora și gratuit, forumul va avea loc la Casa Tranzit, unde invităm toți cetățenii să vină și să-și aproprieze acest spațiu public european pentru a reflecta împreună la căile de recucerire a democrației, pentru a dezvolta în continuare relațiile noastre intra-europene și a apăra o cultură independentă și angajată.

Profitând de Sezonul încrucișat România – Franța, European Lab din Cluj-Napoca se deschide provocărilor acestui oraș tânăr și cosmopolit. O întreagă diversitate de manifestări sunt propuse în scopul de a trata aceste chestiuni contemporane : ateliere pentru a ne reapropria politica, workshop-uri pentru a dobândi instrumentele necesare și a dezvolta o cultură rezilientă, momente de discuții conviviale pentru a se cunoaște și a împărtăși asupra bunelor practici, toate acestea în jurul unui platou-radio editorializat și în livestream, o veritabilă agoră a forumurilor European Lab, unde totalitatea participanților pot participa la reflecție.

Noile mișcări sociale, crearea de modele economice reziliente, decolonizarea gândirii, transformarea spațiului democratic european și reinventarea formelor de activism vor constitui subiectele centrale ale celui de-al 22-lea forum European Lab. Alăturați-vă nouă !

JOI 13 IUNIE
🎨 Dezvoltarea unul model economic resilient
📯 O cultura comuna ? La Terenuri – Spațiu Comun în Mănăștur

VINERI 14 IUNIE
✊Dați-mi instrumente pentru democrație ! Funky Citizens
🎊 Strategia de dezvoltare a festivalului ! with TodaysArt
🏙 Ce fel de oraș dorim? ?
🗳 Spațiul politic european sub tensiune

Mai multe detalii în curând!

European Lab Cluj

Details

Start:
13 June, 2019, 12:00 am
End:
14 June, 2019, 12:00 am
Website:
https://www.facebook.com/events/378162256219474/

Locație

Casa Tranzit
Cluj-Napoca, Romania + Google Map
Share This