Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Eveniment caritabil – „La vida loca”

7 April, 2019, 7:00 pm - 9:00 pm

Niște Oameni și CERT Transilvania vă propun să vă simțiți bine și să faceți bine (în același timp) , participând la un eveniment muzical de excepție: concertul extraordinar al flautistului Matei Ioachimescu și al pianistului Alfredo Ovalles, ”La Vida Loca”. Aflat la cea de-a patra ediție, acest proiect testează limitele celor două instrumente, artiștii creând punți între diferite stiluri muzicale și mixând muzica clasică, contemporană, cu cea de jazz, rock, sau world music. Imensa bucurie de a cânta, virtuozitatea explozivă și sunetul inconfundabil al flautului lui Matei Ioachimescu, totul presărat cu mult umor și energie, stau la baza succesului internațional al proiectului LA VIDA LOCA, proiect ce promite iubitorilor muzicii momente de pură încântare și o binevenită evadare din cotidian.

Intrarea la acest concert se va face pe baza unei donații de minim 50 lei. Prezența se confirmă la [email protected]

Toate fondurile vor fi direcționate pentru susținerea proiectului ”MediCERT”, al celor de la CERT Transilvania. Proiectul ”MediCERT – Medicii din munți” a fost susținut în cadrul evenimentuli ”Sfera Donatorilor din Transilvania – ediția a 8-a”. Este un proiect pe cât de dificil, pe atât de util, care presupune înființarea unui dispensar mobil în locurile inaccesibile din Munții Apuseni, care să faciliteze accesul la servicii medicale, screening și prevenție pentru o comunitate de aproximativ 20.000 de oameni din această regiune. Echipa CERT va asigura suportul logistic și organizatoric pentru deplasarea echipelor medicale în munți, organizarea spațiului de consultații, programarea pacienților, transportul acelor pacienți, care nu se pot deplasa, la locul pentru consultații sau, mai departe, la unitățile medicale recomandate de medici. La evenimentul nostru bianual de strângere de fonduri – Sfera Donatorilor din Transilvania (TDS) – am finanțat o parte din acest proiect și s-a achiziționat tipul de ambulanță necesară pentru aceste condiții.
Sperăm că, și datorită sprijinului dumneavoastră privind acest proiect, vom reuși să dotăm această ambulanță cu cele necesare și să creștem speranța de viață a cel puțin câteva mii de oameni din zonele izolate ale Munților Apuseni. Vă mulțumim anticipat și așteptăm, cât se poate de curând, un răspuns din partea dumneavoastră.

Details

Date:
7 April, 2019
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/418104468949186/

Locație

Muzeul de Arta Cluj-Napoca
Piaţa Unirii nr. 30
Cluj-Napoca, 400098 Romania
+ Google Map
Website:
http://www.macluj.ro

Organizator

Nişte Oameni

Evenimente viitoare

Tue 01

Lights On Romania 2020 – Solitude Edition

27 November, 10:00 am - 6 December, 10:00 pm
Thu 03

Gala Tineretului Clujean 2020

3 December, 8:00 pm
Feb 06

TEDxZorilorSalon Human : kind

6 February, 2021, 6:00 pm - 9:00 pm
Mar 06

We Love Retro Anii 2000

6 March, 2021, 9:00 pm - 7 March, 2021, 5:00 am
Share This