Exeunt | Premieră | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.
Livestream

Exeunt | Premieră

22 May, 7:00 pm - 23 May, 8:00 pm

💻Spectacol online!💻

Șase oameni așteaptă de mult timp, în locuințele lor, un viitor în care se vor putea întâlni și vor fi împreună. Singurătatea se adâncește și scoate la iveală nostalgii, anxietăți, frici. Însingurarea îi forțează să descopere noi moduri de exprimare, la care apoi vor fi nevoiți să renunțe.

Exeunt (lat. exeo – ei/ele ies, folosit frecvent ca indicație pentru ieșirea din scenă a unui grup de actori) va fi pentru ei ieșirea din intimitate. Drumul către un viitor împreună e o redescoperire a lumii, o călătorie de la o minte prăbușită în sine la o minte colectivă, un traseu la capătul căruia, într-un spațiu comun, componentele unui același organism se vor lega, rând pe rând, una de cealaltă.

EXEUNT

Regie: Bobi Pricop
Texte: Lavinia Braniște
Cu: Bianco Erdei, Cătălin Filip, Oana Hodade, Lucia Marneanu, Lucian Teodor Rus, Adonis Tanța
Video: Dan Basu
Muzică: Eduard Gabia
Programare și suport tehnic: Mizdan

Concept afiș dinamic: dutzu (dutzu.ro) & BOLD (wearebold.ro). Realizat de Bucovesan.

Vârstă recomandată: 14+

__________________________________________
🎫Bilete🎫

Le poți cumpăra de aici.

❗Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului live fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului. Spectacol disponibil worldwide.

Linkul pentru vizualizare este disponibil atât în dreptul evenimentului, cât și trimis pe emailul cu care s-a făcut achiziția biletului.

______________________________________________

Spectacol produs în cadrul programului cultural „Postuman. Abordări performative”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Detalii

Start:
22 May, 7:00 pm
End:
23 May, 8:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/556378475252949/

Locație

Online
Cluj-Napoca, Romania

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.