Expoziția FOCUS

Expoziția FOCUS

Expoziția FOCUS

Expoziția Națională Studențească de Fotojurnalism FOCUS, ediția a III-a, este un proiect ce dorește implicarea studenților din România într-un dialog despre principalele practici profesioniste din domeniul fotojurnalismului.

Expoziția are cinci secțiuni: NEWS PHOTO, STREET PHOTOGRAPHY, PHOTO STORY, PHOTO PORTRAIT, NATURE și TRAVEL.

Studenții interesați sunt rugați să transmită fotografiile realizate în cadrul unor cursuri sau proiecte extra-curriculare anterioare lunii mai 2019. Imaginile trimise trebuie să fie la dimensiunea crop 20×30 cm, rezoluția 300 DPI și minim 3000×2000 pixeli, și pot fi realizate cu un aparat foto sau cu un telefon mobil. Acestea vor fi însoțite de datele de contact ale studentului (nume, prenume, numele Universității, adresa de email și număr de telefon) și de explicații foto (prezentarea personajului și a poveștii din spatele imaginii).

Termenul limită de trimitere a fotografiilor: de 7 mai 2019, la e-mail [email protected]
În cadrul evenimentului va fi organizată și o dezbatere adresată studenților cu participarea unor fotojurnaliști profesioniști și ceremonia de premiere a celor mai bune fotografii expuse.

Expoziția Națională Studențească de Fotojurnalism – „FOCUS” face parte din cadrul MEDIA CULTURE DAYS 2019 (http://fspac.ubbcluj.ro/jurnalism/en/zilele-culturii-media/) organizat de Departamentul de Jurnalism și Media Digitală, FSPAC, UBB.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This