Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Expoziție De Muzică @ Colectiva Gazette

14 Aprilie, 3:30 pm - 5:00 pm

Detalii

Data:
14 Aprilie
Interval orar:
3:30 pm - 5:00 pm
Events Categories:
,
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/438819073238692/

Organizator

Colectiva Gazette

Locație

Colectiva Gazette
Calea Turzii, Nr. 18
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Expoziție De Muzică @ Colectiva Gazette

Ne-am dat întalnire la Colectiva Gazette cu Cristina Frei, pe care am reușit să o inspirăm cu muzica lui Ravel și Gershwin, într-o serie de illustrații. Vă invităm alături de noi să ascultăm, discutăm și să privim muzica cu toate simțurile.

ZĂNATEC este un proiect care reunește muzicieni, instrumentiști si artisti în diverse formule, pentru diferite tipuri de evenimente. S-a născut din pasiunea Haniei Moldovan pentru muzica clasică și din dorința ei de a o aduce mai aproape de oameni. Importantă a fost și intuiția că în calea acestei întâlniri stă de multe ori tocmai rigiditatea în care s-a învăluit această artă – sălile somptuase, costumele de gală, liniștea abisală, nevoia de-a poza în cunoscător și teama de-a nu te face de râs aplaudând la momentul nepotrivit.

Evenimentele Zănatec au loc in spații obișnuite, cu o viață și o energie a lor, nelegată neaparat de muzică.

La Colectiva Gazette îi veți cunoaște și asculta pe Ilinca Forna, Ana-Teodora Buia, Olena Si Misu Osvat și Adela Hania Moldovan. În audiție Maurice Ravel – Quartet în Fa major partea întâi și a doua, și George Gershwin – Lullaby pentru cvartet de coarde.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz