xpoziție Elena Ilash Flora Sopa

Expoziție Elena Ilash / Flora Sopa

Expoziție Elena Ilash / Flora Sopa

Eclairage et forme
expoziție Elena Ilash și Flora Sopa
vernisaj: 16 mai, de la ora 18.30
18 mai Noaptea Muzeelor 19h – 24h

16-28 mai, La Cave, Institutul francez Cluj-Napoca (IIC Brătianu 22)
Program de vizitare: luni-vineri orele 10-17

Artistă formată la școala clujeană de sculptură, Elena Ilash prezintă un grup de sculpturi-portrete din bronz, care „privesc” publicul de la înălțimea unor socluri originale. Forma, linia și expresivitatea lucrărilor sunt amplificate de ecleraj, care creează apropiere între privitor și personaje.
Flora Sopa a studiat și ea la Universitatea de Artă și Design din Cluj și a continuat cu un masterat la Haute École des arts du Rhin, Franța. În cadrul expoziției Eclairage et forme, Flora prezintă o instalație imersivă, un dialog între formă și culoare exprimat prin pulsații ritmice de lumină.

[FR] Eclairage et forme
Exposition par Elena Ilash et Flora Sopa
vernissage: 16 mai, 18h00
18 Mai – Nuit des musées 19h – 24h

16 -28 mai, La Cave, Institut français Cluj-Napoca (IIC Brătianu 22)
Horaires de visite : lundi-vendredi 10h-17h

Artiste formée à l’école de sculpture de Cluj, Elena Ilash présente un groupe de portraits en bronze qui regardent les visiteurs de l’hauteur de socles originaux. La forme, la ligne et l’expressivité des œuvres sont amplifiées par l’éclairage, qui crée une proximité entre le spectateur et les personnages.
Flora Sopa a étudié elle aussi à l’Université d’Art et Design de Cluj et a continué avec un master à la Haute École des arts du Rhin, France. Dans le cadre de l’exposition Eclairage et forme, Flora présente une installation immersive, un dialogue entre forme et couleur exprimé par des pulsations rythmiques de lumière.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This