fbpx
Expoziție fotografii w. Vlad Braga

Expoziție fotografii w. Vlad Braga @ Record Park

Expoziție fotografii w. Vlad Braga @ Record Park

Între 14 și 17 Octombrie, vei avea ocazia să observi expoziția de fotografii a invitatului nostru. Cu alte cuvinte: Artistul, prin ochii fotografului. Ne bucurăm să ne întâlnim din nou cu Vlad Braga care ne-a încântat cu fotografiile sale și anul trecut, la Napoca Avenue 2020. La această expoziție, Vlad ne va prezenta, pe toată durata evenimentului, o serie de fotografii cu artiști.

Pentru Vlad, fotografiile înseamnă mai mult decât simpla capturare a unui subiect. Portretele pe care le face ne spun o poveste despre oameni, despre emoții și trăiri, astfel încât cel care observă lucrările lui să poată înțelege povestea celui din fața camerei.

Despre Vlad Braga:

„Sunt Vlad Braga, un suflet tânăr din România care își trăiește viața prin fotografie. În facultate am studiat jurnalism în limba engleză, unde am avut prima conexiune cu fotografia prin cursul de foto-jurnalism. De atunci, rareori am lăsat camera de fotografiat din mână. Prin portretistică îmi propun să descopăr emoții oneste, pe care le avem cu toții înrădăcinate în adâncul sufletului.

Inspirația mea vine din interior, dar și din munca maeștrilor fotografi, oamenii care au pus fundația acestei forme de artă. De la ei am învățat să stau departe de tot ceea ce este superficial și să mă apropii mai mult de o latură simplă, minimalistă și sinceră. Intenția mea este să creez o conexiune autentică cu persoana care stă în fața camerei mele de fotografiat și să nu dezvălui altceva decât purul adevăr.”

______________

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Purtarea măștii este obligatorie!

Participarea la eveniment este permisă doar persoanelor care se află în una din următoarele categorii:

1. sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
2. se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Acest lucru va fi atestat prin prezentarea Certificatului Digital European. Descarcă-l gratuit de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This