Expoziție personală Manuela Holban @ Muzeul de Artă

Expoziție personală Manuela Holban @ Muzeul de Artă

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează, în perioada 24 octombrie – 11 noiembrie 2018, expoziția personală a artistei Manuela Holban.

Vernisajul va avea loc miercuri, 24 octombrie 2018, de la ora 18:00, în prezența artistei și a invitaților ei: dr. Lucian Nastasă-Kovács, managerul Muzeului de Artă Cluj-Napoca; dr. Tibori Szabó Zoltán, jurnalist și conferențiar universitar, respectiv dr. Iakob Attila, curatorul expoziției.

Manuela Holban și-a urmat studiile la Academia de Arte Plastice din București, secția pictură. În 1987 emigrează în Statele Unite și își stabilește atelierul în orașul Bethesda (M.D). Pe parcursul carierei, a avut un număr semnificativ de expoziții personale și de grup în Statele Unite și în Europa. Cu ocazia expoziției din Cluj, artista dorește să introducă publicul în universul creației sale, prin expunerea pe simezele Muzeului de Artă a unor lucrări cu o paletă tematică diversă și expresivă.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This